Givers

GIVERS

OLA ALWEER DE TWEE LAATSTE MAANDEN VAN HET SCOUTSJAAR??????? Time flies when you’re having fun! We gaan er nog bon tegenaan knallen met onder andere de leefweek (JOEPIE!) en de fuif (JOEPIE!)

APRIL

2 April:

Eerste zondag van de maand, dus geen vergadering vandaag. Sorry vriendjes!

9 April:

WAUW FRANK DEBOOSERE HEEFT MIJ TOEVERTROUWD DAT HET KEIMOOI WEER WORDT DUS WE GAAN DAAR KEIHARD VAN GENIETEN!!!! VITAMIN D COME TO ME!!!! Met ijsjes en waterspelletjes. Geen witte tshirts aub en voor de rest kleren die nat mogen worden van 14u tot 17u.

16 April:

De leiding is op leidingsweekend (JOEPIE!!!!!!!), dat betekent dus geen vergadering voor jullie! (NIET JOEPIE!!!!) Slaap maar goed uit, want de leefweek komt eraaaaaan!!!!!!

Maandag 17 april:

We verwachten jullie om 17u aan de lokalen, wantttt de leefweek gaat van start! JAHAAA MAN! KNALLEN! VARKENS ZIJN! En flink huiswerk maken en elke dag groentjes eten en elke dag om 20u gaan slapen + vergeet jullie tandenborstel en propere onderbroekjes niet, kindjes x

23 April:

Geen vergadering vandaag, OBVIOUSLY omdat we allemaal elemaal duud zijn van leefweek #vantpadje. Slaap de hele dag, was jullie eens deftig (vuile stinkertjes) en maak al wat huiswerk voor volgende week!
Zaterdag 29 April:

Vandaag is het ons lentefeest. Jam, jam lekkere bbq! Wordt tofkenssss. Wanneer we afspreken, laten we via facebook weten!

MEI

7 Mei:

Vandaag gaan we onze hoofdstad nog eens verkennen! (Voor de domme rikken en rita’s: Brussel dus) We spreken om 14u af aan Metrohalte koning Boudewijn (de bovenste bij Modelwijk) en om 17u zijn we hier terug! Als je een abonnement/tramticketje hebt, zeker meepakken! En pak best ook een centje mee!
Vrijdag 12 Mei:

Vandaag is het zeepkistenrace in Wemmel! Joepie, feest! We gaan allemaal samen gezellig een frietje eten en supporteren. Kijk op Facebook voor de specifieke afspraken!
14 Mei:

Geen vergadering, want we zijn onze frietjes van de zeepkistenrace nog aan het verteren J

21 Mei:

Omdat het de laatste vergadering van het scoutsjaar is, gaan we er nog eens een echte scoutsvergadering van maken! Dat is dusssssss: woudloperskeuken, joepie! We spreken om 11u af aan de lokalen en om 14u zijn we terug! Pak zeker gamellen, stekskes en eten mee x (beter geen kip tenzij je salmonella wil dan mag je wel kip meenemen)

28 Mei:

Boehoe geen vergadering, cuz examens L wenen en beetje dagdromen over het kamp x

Zo dat was het! Kusjes van Ira en ook van Anton en ook van Onah en ook Millie en ook van Maurice x