Givers

Nieuw scoutsjaar en dus nieuwe vergaderingen. Hopelijk zijn jullie goed uitgerust van deze vakantie en zijn jullie klaar voor de volgende weken. Helaas moeten we afscheid nemen van enkele leden die nu medeleiding zijn geworden. Maar we zullen er ook nieuwe bij krijgen.

Zondag 17 september

Zoals elk jaar starten we het nieuwe jaar met de enige echte autoloze zondag. We trekken allemaal met onze fiets naar Brussel om ons daar eens goed te amuseren. Afspraak om 13 u aan de lokalen met je fiets of ander motorloos voertuig. Neem ook wat geld mee in het geval dat je iets wil kopen. We zullen terug zijn om 17 u.

Zondag 24 september

Awyiiiiisss het is die tijd van het jaar! Vandaag nemen we afscheid van onze oudste leden en groeten we de nieuwe. Ja je hebt het goed geraden het is overgaaaaang! We spreken af om 9 u aan de parking/speeltuin van het park van de drie fonteinen in Vilvoorde (zie voorwoord) Neem zeker en vast reservekledij, reserveschoenen, handoek mee en ook een lunchpakket en veel koekjes! We eindigen om 17 u! Be there or be a super domboooo.

Zaterdag 30 september

Lang zullen we leven! Ja ja vandaag wordt onze scouts 60 jaar! Al 60 jaar make wij jullie en ons super happy! WOOOHOOOO! Dit wordt gevierd met een groot feest! Vergeet jullie zeker en vast niet op onze site in te schrijven. Daar, op onze facebookpagina en in het voorwoord vinden jullie meer info!

Zondag 8 oktober

Ra ra wat gaan we doen vandaag? Oke ik zeg het wel gewoon. Today we gonna play a metrospeeel! Afspraak om 14 u aan de metrohalte van koning boudewijn. Neem wat geld mee en als je een mivb abonnement hebt mag je die zeker en vast ook meenemen. Zullen jullie ons verslagen? Let’s see muahaha

Vrijdag-zaterdag-zondag 13 oktober – 15 oktober

LEDENWEEEKEEEEEND! Beste weekend van heel het jaar hihihih! Kom als mooiste griekse godin of griekse filosoof! Afspraak om 18:30 aan de parking van het politiekantoor.

Zondag 22 oktober

Mama mia wat een pizza lekker pikant en lekker krokant! Alleen bij pizza giveeeers! Goed geraden vandaag gaan we pizza’s maken. Jullie mogen vanalles meepakke om op jullie pizza te gooien wij zorgen wel voor het deeg en de saus! Afspraak om 14 u!

Zaterdag 28 oktober

This is halloweeeeen! Awyiiiiis de engste dag van heel het jaar! Om het te ervaren gaan we samen een horrorfilm kijken! Wij zullen er enkele meenemen, maar als jullie er zelf eentje thuis hebben liggen mag dat ook! Afspraak om 20 u aan de lokalen en om 22 u mogen jullie terug naar jullie enge huis!