Scoutskamp

Het jaarlijkse scoutskamp vindt plaats op de volgende data

• Kapoenen: van zondag 23 juli tot donderdag 27 juli
    • vertrek: Zondag 23 juli – Met bus parking van het politiebureau (Dries 77, Wemmel) om 08u30
    • einde kamp: Donderdag 27 juli – Ouders komen leden ophalen op de kampplaats om 14u00
  • Kawellen: van zondag 23 juli tot  zondag 30 juli
    • vertrek: Zondag 23 juli – Met bus parking van het politiebureau (Dries 77, Wemmel) om 08u30
    • einde kamp: Zondag 30 juli – Vervoer met de bus, terugkomst aan de parking van het politiebureau tussen 16u en 17u
  • Pioniers: van zondag 23 juli tot  zondag 30 juli
    • einde kamp: Zondag 30 juli – Vervoer met de bus, terugkomst aan de parking van het politiebureau tussen 16u en 17u
  • Jonggivers: van donderdag 20 juli tot zondag 30 juli
    • vertrek: Donderdag 20 juli – Met de auto Afspraak om 9u aan de scoutslokalen voor carpooling naar kampterrein. Zie mail voor lijst carpooling
  • Givers: van donderdag 20 juli tot zondag 30 juli

Kampplaats

Rue de la Motte 2, 6812 Suxy

Brieven kunnen gestuurd worden

Scouts Wemmel
NAAM LID
xxx
6812 Suxy

Kampthema’s

Kapoenen:

Aan alle kapoenen van scouts Wemmel!

Wij hebben dringend jullie hulp nodig! Er iets heel ergs aan de hand.. Alle kleuren zijn verdwenen bij ons! Het was een dag zoals alle dagen tot alles langzaamaan grijs werd. Mijn zus zei dat jullie de beste speurmuizen zijn van heel Wemmel zijn! Er is waarschijnlijk iets mis met de Regenboogdraak in Fantasia, maar de reis naar daar is zeeeeer lang! we zouden pas 23 juli aankomen, kunnen we daar op jullie hulp rekenen om de ingang te vinden en de Regenboogdraak te helpen?

Hopelijk tot snel!

Geronimo Stilton

Kawellen:

Het zijn de zeegoden die nu tot jullie spreken. De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken. We weten dat jullie lang hebben moeten wachten, maar het is bijna zo ver: scoutskamp 2017. Wij, de zeegoden, Oceana, Poseidon, Sedna en Ran, nemen jullie een week lang mee op avontuur om de wondere onderwaterwereld te ontdekken. We nemen jullie mee naar de diepste diepte van de zee, maar ook naar de oppervlakte. We gaan met jullie de hele oceaan af. Hopelijk kijken jullie ernaar uit wij in ieder geval wel!

Pioniers:

Eén jaar geleden kwam Niantic uit met een gloednieuw augmented reality game, Pokémon GO. Deze game maakt al snel zijn opmars en werd in no time een wereldwijde hype waarbij mensen met hun gsm en powerbank in de hand op zoek gingen naar Pokémon in alle uithoekjes van het land met slechts één doel: Gotta Catch ‘Em All. Geen brug was te ver, geen obstakel te hoog om toch maar die ene zeldzame Pokémon te bemachtigen. Helaas ging deze hype snel liggen na de zomer van 2016 en zagen ze bij Niantic het aantal actieve spelers zienderogen dalen. Nu, één jaar later, komt Niantic met een speciaal verjaardagsevent. Van 23 tot 30 juli vindt er in Chiny het Pokémon GO Fest Chiny plaats, Pokémons eerste grote in-real-life event. Met een hoop aan opwindende activiteiten worden er dagen vol fun gegarandeerd. In Chiny zullen er dan ook ongekend veel Pokémon spawnen. Lukt het jou om je Pokédex te vervolledigen? Gotta Catch ‘Em All!

Jonggivers

Voor het langverwachte eerste seizoen van Big Emont reizen Charlotte Potemans en Emma Verhas samen met een groep onbekende Jonggivers 10 dagen lang door Chiny, langs adembenemende landschappen en overweldigende bossen. Onderweg moeten de kandidaten slagen in zoveel mogelijk opdrachten, want alleen zo kunnen ze geld verdienen. Maar ze moeten elkaar ook goed in de gaten houden, want in hun midden huist een saboteur. Iemand die de opdrachten wil doen mislukken en de winst zo laag mogelijk wil houden… de mol. Hem of haar ontmaskeren is van het allergrootste belang. Maar vergeet niet, Big Egmont is watching…

Givers

Kostprijs

De prijs bedraagt 15 euro per dag voor uw oudste kind en 13 euro per dag per kind voor uw andere kind(eren)

Overschrijving kan via overschrijving op het rekeningnummer op naam van Scouts Wemmel: 436-2133341-79 of BE58 4362 1333 4179, met vermelding “Scoutskamp 2017 + naam + voornaam (van lid/leden)”.

In deze prijs zit o.a. inbegrepen: eten en drinken, huur kampterrein, huur extra tenten, aankoop materiaal en sjorhout, gemeentetaksen en vuilnistaks, verzekering, vervoer heen/terug/tijdens kamp, huur wc-cabines, super toffe scoutssfeer & een mega bangelijk kamp!

Hoe inschrijven

Voor maandag 10 juli dit inschrijvingsformulier invullen.
Voor ouders met meerdere kinderen in onze scouts: gelieve voor elke persoon een nieuw formulier in te vullen.

Wat meenemen

• zie distel