Kapoenen

Zondag 17 september

Het nieuwe scoutsjaar gaat vandaag van start! Aangezien er weer nieuwe kapoentjes bijgekomen zijn, gaan we elkaar wat beter leren kennen en gaan we  deze vergadering kennismakingsspelletjes spelen! Van 14u-17 u aan de lokalen!

Zondag 24 september

Vandaag is het overgang en gaan alle kindjes die in het jaar 2009 geboren zijn, over naar de kawellen. Jullie krijgen vandaag ook te weten wie jullie nieuwe leiding zal worden! Spannend!! Ook zal de super leuke modderglijbaan weer van de partij zijn. Voor meer uitleg over de overgang zie voorwoord.

Vergeet zeker niet:

• Reserve kledij
  • Lunchpakket
  • Handdoek

Zaterdag 30 september

Scouts Wemmel is 60 jaar geworden en dat gaan we vandaag vieren! Er wordt een POTLUCK georganiseerd en een Moordspel. Je kan je hiervoor nog steeds inschrijven. Het wordt een echt feest,  allemaal komen is dus de boodschap!

Zondag 1 oktober

Vandaag is het de eerste zondag van de maand, dus er is geen vergadering ☹. Ouuuuuh! Maar volgende week zijn we er weer met een super toffe vergadering.

Zondag 8 oktober

Jullie nieuwe leiding is bekend, maar de leiding kent jullie nog niet super goed. Daarom spelen we vandaag kennismakingsspelletjes, zodat de leiding jullie leert kennen en zodat jullie elkaar nog wat beter leren kennen. Van 14u-17u aan de lokalen!

Vrijdag-zaterdag-zondag 13-14-15 oktober

Dit weekend vertrekken wij op weekend! We duiken terug in de tijd naar  het tijdperk waarin de oude Grieken leefden.  Er zal nog een mail verstuurd worden met extra informatie zoals uur van vertrek etc. Kom zeker verkleed, want de leiding zal dit sowieso ook doen!

Vrijdag 20 oktober

Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging! Dit betekent dat jullie voor 1 keertje in jullie scoutsuniform naar school mogen gaan! JOEHOE!!

Zondag 22 oktober

Krik, Krak, Krok, Krik, Krak, Krok. Dit is het geluid van de Croque krokodil. Hij maakt de beste croque monsieurs die er bestaan. Maar, er is een probleem, hij heeft geen ingrediënten meer om zijn overheerlijke croque monsieurs te maken! Daarom vraagt hij de kapoentjes om hulp. Jullie moeten opdrachten vervullen om zo alle ingrediënten te verzamelen. Zo kan de croque krokodil misschien super lekkere croque monsieurs voor de kapoentjes maken. Willen jullie Croque de Krokodil helpen? Kom dan van 11u-14u naar de lokalen!

Zondag 29 oktober

BOEHOE!! Binnen 2 dagen is het Halloween, maar wij verkleden ons vandaag al in enge monsters, heksen enz. We zullen vandaag alle mensen de stuipen op het lijf jagen. Van 14u- 17u aan de lokalen!

Groetjes van jullie nieuwe super toffe leiding! Xxx