Kapoenen

Zondag 5 november

Vandaag is het jammer genoeg de eerste zondag van de maand, geen scouts deze week ☹. Niet getreurd, vanaf volgende week staan wij paraat met een geweldig spel!

Zondag 12 november

Het moment is aangebroken waarop jullie zich van je sportiefste kant laten tonen want we organiseren de Olympische Spelen voor kapoenen. Het belooft een waar spektakel te worden waarbij er medailles kunnen verdiend worden voor zowel meisjes als jongens. Om jullie een klein voorsmaakje te geven wat er allemaal te wachten staat van 14u tot 17u aan de lokalen, de volgende disciplines komen aan bod: schermen, gymnastiek, hockey, atletiek, … .

Zondag 19 november

Krik, Krak, Krok, Krik, Krak, Krok. Dit is het geluid van de Croque krokodil. Hij maakt de beste croque monsieurs die er bestaan. Maar er is een probleem, hij heeft geen ingrediënten meer om zijn overheerlijke croque monsieurs te maken! Daarom vraagt hij de kapoentjes om hulp. Jullie moeten opdrachten vervullen om zo alle ingrediënten te verzamelen. Zo kan de croque krokodil misschien super lekkere croque monsieurs voor de kapoentjes maken. Willen jullie Croque de Krokodil helpen? Kom dan van 11u-14u naar de lokalen!

Zondag 26 november

Dag lieve kindjes, volgende week komt Sinterklaas, maar we gaan Sinterklaas toch niet met lege handen terug laten keren naar Spanje? Wij gaan vandaag de allermooiste knutselwerkjes maken voor hem en als je niet graag tekent hebben we ook heel wat leuke spelletjes klaar voor jullie. Kom van 14 tot 17 naar de lokalen en laat je aller beste knutseltalent zien.

Zondag 3 december

Het is weer zover Sinterklaas is in het land en komt samen met zijn roetpieten snoep strooien ! Al moet hij eerst wel in zijn grote boek kijken of jullie braaf zijn geweest. Jullie leiding twijfelt hier niet aan, maar kom het zelf ondervinden deze zondag van 14 tot 17!

Zondag 10 december

De Sint kon geen weekje langer blijven, dus is het pas deze zondag geen scoutsvergadering.

Zaterdag 16 december

Dit jaar ook is er weer een kerstfeestje!
We maken er samen een kei leuke en gezellige avond van met een toffe film. We verwachten jullie allen de zaterdag van 18 tot 20 aan de scoutslokalen. Vergeet ook allen geen cadeautje van max. 5 euro mee te nemen om elkaar te verrassen!

Jullie nieuwe supertoffe leiding wenst jullie gezellige en mega coole feestdagen toe! Xxx

We zien jullie volgend jaar weer met een heleboel activiteiten en toffe verrassingen!