Kapoenen

De laatste distel van het jaar L L L! Maar niet getreurd, in julie gaan we op kamp! Wij kijken er in ieder geval al naar uit, hopelijk jullie ook J

Zondag 9 april: de paashaas komt dit jaar extra vroeg voor ons! Maar waar zijn de paaseitjestoch naartoe? Helpen jullie ons mee zoeken? En hopelijk heeft hij er wat te veel mee! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 16 april: geen scouts vandaag! De leiding is op leidingsweekend waar we ons hopelijk goed gaan amuseren J tot volgende week!

23 april: volgende week hebben we ons befaamd lentefeest, maar wat is een feest zonder optredens?? Haal jullie beste dansmoves boven en oefen nog maar goed op jullie grappen want we’ gaan zien dat we volgende week kunnen knallen op het lentefeest! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

ZATERDAG 29 april: lentefeest! Jullie zijn allemaal uitgenodigd voor een heerlijke bbq aan de lokalen! Meer info omtrent het lentefeest vind je in het voorwoord of via mail. J

Zondag 7 mei: Bob de bouwer, kunnen wij het maken? Bob de bouwer, nou en of! Haal jullie beste innerlijke klusjesman naar boven want we gaan proberen onze eigen zeepkist te maken! Als je iets mee wil nemen om te versieren, mag je dat zeker doen J van 14u tot 17u aan de lokalen!

Vrijdag 12 mei: zeepkistenrace in Wemmel! Be proud tob e scout, en kom in je hemd/t-shirt/das naar de zeepkistenrace!

14 mei: Hopelijk hebben de weergoden onze gebeden verhoord, want wij hebben zin in een heus watergevecht! Doe zeker iets aan dat nat mag worden, een handdoek meenemen en eventueel wat reservekledij want we gaan nat worden J van 14u tot 17u aan de lokalen!

21 mei: de laatste vergadering van het jaar L samen gaan we er een heus afscheid van maken (maar niet voor lang, kamp komt eraan!). Kom van 14u tot 17u naar de lokalen om te ontdekken wat we voor de laatste keer voor jullie in petto hebben!

1. steven van mol

zou de fantastische leiding ook de website kunnen updaten? 😉

2. Scouts Wemmel

Distels komen eraan!
    Onze excuses voor de vertraging!