Pioniers

Zondag 17 september

Vandaag is het de eerste vergaderinggggg! Afspraak om 14 uur aan de lokalen, de vergadering is gedaan om 17 uur! Samen met veel nieuwe vriendjes zullen jullie toffe spelletjes spelen om elkaar wat beter te leren kennen!

Zondag 24 september

Vandaag is het OVERGANG!!!! Die dag zullen jullie te weten komen wie jullie nieuwe leiding is en zullen zij die veranderen naar een oudere tak, overgaan. De overgang vindt plaats aan het domein drie fonteinen in Vilvoorde (Beneluxlaan, 1800 Vilvoorde). Om 9 uur (stipt!) wordt er geopend en om 17 uur, wederom ter plaatse, zal er gesloten worden. Vergeet voor deze dag zeker geen lunchpakket, reserve kledij (onderbroek, kousen, t-shirt, broek, pull, schoenen) en handdoek mee te nemen!

Zaterdag 30 september

Scouts Egmont-Orion viert vandaag zijn 60ste verjaardag!!! Iedereen is welkom vanaf 14 uur en kan lekkere hapjes en drankjes meenemen om met iedereen te delen! Er zullen nog andere leuke activiteiten op het programma staan zoals optredens, kampvuur…

Zondag 1 oktober

Jammer genoeg is er vandaag geen scouts 😢😢😢😢😢

Zondag 8 oktober

Laat je competitieve kant naar boven komen deze vergadering, want we gaan laddercompetitie spelen! Wij verwachten dan iedereen paraat van 14 uur tot 17 uur!! 😎

Vrijdag-zaterdag-zondag 13-15 oktober

Het ledenweekend is weer aangebroken! we gaan terug in de tijd naar de Oude Grieken dus kom maar zeker verkleed!! Iedereen paraat om 18u30 aan het politiebureau voor een supercoole weekend!!!

Zondag 22 oktober

Haal je smokkelskills maar boven want vandaag gaan als de echt maffiabazen drugs smokkelen!!!! Aan de lokalen om 14 uur, om 17 uur zijn we klaar!!!

Zondag 29 oktober

BOHOOO Halloween is er weer en wij als pioniers gaan samen Wemmel eng maken!! Dus kom allemaal maar griezelig verkleed zodat de mensen bang zullen hebben!!! Vanaf 14 uur tot 17 uur gaan we lekker griezelen!

Groetjes van jullie supercoole nieuwe leidingggg!!!