Pioniers

Zondag 5 november

Eerste zondag van de maand, dat betekent geen vergadering šŸ™ Jullie gaan jullie supercoole leiding nog een weekje moeten missen šŸ˜‰

Zondag 12 novemberĀ

Omdat we op 22/10 ons smokkelspel niet konden spelen door jeugdactiedag, gaan we vandaag eens onze stoute schoenen aantrekken en drugs smokkelen voor de maffia. Iedereen aan de lokalen van 14u-17u. Doe zeker je loopschoenen aan, want de politie zal niet ver weg zijn!!!!

Zondag 19 novemberĀ

Haal jullie kookkunsten maar boven want wij gaan vandaag iets zeer lekker maken!!! Maar scouts zou scouts niet zijn als het zo makkelijk was!!! Kom naar de lokalen om 14u en HOPELIJK heb je je buikje gevuld met lekkers om 17u!!!!

Zondag 26 november

De pioniers gaan vandaag de straten van Wemmel onveilig maken!!!! Kom allemaal naar de lokalen om 14u voor een dorpspel!!! Eens zien of jullie Wemmel goed genoeg kennen!! Wij zijn weer klaar om 17u!!!

Zondag 3 decemberĀ

Eerste zondag van de maand, MAARRRR omdat onze beste vriend de Sint in het land is, moeten jullie toch allemaal naar de lokalen komen van 14u-17u!!!!!

Zondag 10 decemberĀ

Omdat jullie buikjes waarschijnlijk nog vol zit van al die snoepjes van de Sint is het vandaag geen vergadering, maar volgende week weer een feestje šŸ˜‰

Zaterdag 16 December

Kom van 18u-20u naar de lokalen voor ons superleuke kerstfeestjeeee!!! Neem allemaal een klein cadeautje mee van ongeveer 5euro, zo kunnnen we elkaar verrassen !

Zondag 24 December en Zondag 31 December

Geen vergadering op deze dagen, omdat jullie waarschijnlijk deze feestdagen met familie doorbrengen!!

GROETJES VAN JULLIE LEIDINGGGGG!!!!!