Pioniers

Zondag 14 januari

Vandaag mogen jullie eens bewijzen hoeveel jullie weten!! We gaan namelijk quizzen! Weer gewoon aan de lokalen van 14u tot 17u!

 

Zondag 21 januari  

Mamma mia wat een pizza! Je kan het waarschijnlijk al raden, vandaag maken we pizza! Wij zorgen voor het deeg en de tomatensaus voor op de pizza, jullie nemen zelf olijfjes, kaas, hesp …  al wat jullie lekker vinden voor op jullie geweldige pizza mee.  Wij verwachten alle Luigi’s en Mario’s van 14u tot 17u aan de lokalen !

 

Zondag 28 januari

Tijd om eens gek te doen! Vandaag zullen de jongens meisjes worden en de meisjes jongens! Bereid je alvast voor op een lachwekkende vergadering!! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

 

Zondag 4 februari 

Vandaag is er geen vergadering! Maar niet getreurd, we zien elkaar volgende week weer terug !

 

Zondag 11 februari

Breng vandaag allemaal een eitje mee! Neen, deze vergadering gaan we geen eitjes bakken, maar iets veel veel leuker! Wil je weten wat? Kom dan zeker naar de lokalen van 14u tot 17u!

 

Zondag 18 februari

Jawel pioniers, vandaag trekken we eropuit naar Liedekerke ! Daar staat ons een geweldige schaatsbaan te wachten !

Neem zeker een dik paar sokken mee, een paar handschoenen en eventueel wat centjes voor een hapje en drankje.

 

Zondag 25 februari

We gaan vandaag nog eens de old school scouts uithangen en allerlei dingen leren die heel erg handig zijn voor een scout! Vandaag zeker in compleet uniform van 14u tot 17u aan de lokalen!

 

Zondag 4 maart

Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering, maar we zien jullie graag volgende week op ons spaghettifestijn!

 

Zaterdag 10 maart 

SPAGHETTIFESTIJN!!! Neem al je vrienden en familie mee en kom smullen van onze heerlijke spaghetti!

 

Zondag 18 maart 

Dat jullie allemaal prachtige pioniers zijn was al langer bekend, maar wat als die schattige snoetjes veranderen in een heuse pokerface?
Kom in jullie chicste outfit naar de lokalen om 14u en toon wat je waard bent in Casino Egmont-Orion en we zullen zien wie het tot 17u volhoudt !


Zondag 1 april 

Vandaag helaas geen vergadering…. 1 april!!! Het is Pasen dus we gaan vandaag paaseieren zoeken in Wemmel City! Van 14u tot 17u aan de lokalen!