Pioniers

Zondag 8 april

Vandaag gaan jullie voor één keertje nieuwe leiding hebben. De givers gaan namelijk een superleuk spel voor jullie voorbereiden zodat zij zich ook al kunnen voorbereiden op leider zijn! Iedereen paraat van 14 tot 17u!!!

Zondag 15 april

Dit weekend knijpt de leiding er eventjes tussenuit en gaan ze op leidingsweekend! Dus geen scouts deze week!! Tot volgende week!

Zondag 22 april

De lente is ondertussen al een maandje bezig, maar vandaag houden we een lentekuis! Na een paar uurtjes hard kuisen worden jullie beloond met een lekkere BBQ! Neem allemaal zeker jullie eigen vleesje mee! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 29 april

Omdat onze vorige poging om woudloperskeuken te doen mislukt was, gaan we het vandaag nog eens proberen! Neem allemaal een vleesje mee en een gamel met bestek! De leiding zorgt voor eitjes met spek en sausjes!!! Om 11u verzamelen aan de lokalen! We zullen om 14u terug zijn met gevulde buikjes!

Zaterdag 6 mei

Vandaag is er geen vergadering! Wees maar niet getreurd, we zien elkaar volgende week terug!

Zondag 13 mei

Het is vandaag moederdag dus gaan we onze lieve mama’s eens in de watten leggen en iets knutselen voor die hardwerkende vrouwen! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 20 mei

Vandaag is het helaas de laatste vergadering van dit scoutsjaar! We gaan dus een groot spel spelen waar jullie het kampthema van dit jaar zullen ontdekken! Zorg dus allemaal dat jullie er zijn van 14u tot 17u aan de lokalen!