Kawellen

Zondag 17 september

Hey liefstee kawellen! Hopelijk hebben jullie een leuke vakantie gehad en zijn jullie klaar om samen met ons in  de allereerste vergadering van het nieuwe scoutsjaar te vliegen.

Onze eerste vergadering is naar goede gewoonte weer autoloze zondag. Joepijeeeepistoleeesanteee!!

We spreken af om 14u aan de lokalen om elkaar wat beter leren kennen, want we gaan deze vergadering kennismakingsspelletjes spelen.

Het wordt alles sinds een zeer leuke vergadering!!!

Zondag 24 september

De grote dag is aangebroken. Die dag waarbij heel je groep verandert… Die dag waar je echt plezierig vuil wordt… Die dag waar je je nieuwe leiding leert kennen!!! Ja jullie hebben het goed geraden deze zondag is het OVERGANG!! Kaboooom

Alle takken zullen aanwezig zijn voor deze bijzondere dag; We spreken allemaal samen af om 9u aan de parking van het restaurant van De drie fonteinen in Vilvoorde. Om 17u sluiten we dan weer allemaal samen.

Vergeet zeker geen reservekledij (en schoenen) en een handdoek. Een lunchpakket en lekkere koekjes mogen ook niet vergeten worden….

Be there or be ne sukkeleir

Zaterdag 30 september

Scouts Wemmel is 60 jaar geworden en dat gaan we vandaag vieren! Er wordt een POTLUCK georganiseerd en een Moordspel. Je kan je hiervoor nog steeds inschrijven. Het wordt een echt feest,  allemaal komen is dus de boodschap!

Zondag 1 oktober

1ste zondag van de maand betekent ☹ Geen scouts vandaag, gelukkig zien we elkaar volgende week terug!

Zondag 8 oktober

Hallokidoki beste kawellen,

Wij gaan deze zondag samenkomen om allemaal spelletjes te spelen onder elkaar om elkaar en jullie leiding wat beter te leren kennen. Plezier gegarandeerd!!! Jullie worden allemaal verwacht aan de lokalen om 14u. 3 uur lang zullen we ons volledig kunnen uitleven zodat jullie om 17u moegestreden aan de lokalen door jullie ouders  kunnen opgehaald worden

Vrijdag-zaterdag-zondag 13-15 oktober

Leve de Goden! Zij hebben ons namelijk gezegend met een fantastisch weekend: HET SCOUTSWEEKEND  Het thema van dit jaar zijn de oude grieken. Joepieee

Bekijk het voorwoord zeker eens voor meer info. Vergeet alleszins je verkleedkleren en je goed humeur niet mee te nemen zodat we er samen een goddelijk weekend van kunnen maken.

Kusjes xx jullie leiding

Vrijdag 20 oktober

Vandaag is het de dag van de jeugdbeweging! Dit betekent dat jullie voor 1 keertje in jullie scoutsuniform naar school mogen gaan! JOEHOE!! 22 oktober: Een tegen allen!  Hopelijk zijn jullie goed bekomen van het scouts weekend want vandaag is het leiding tegen leden. We gaan een spel spelen waarbij de kinderen het gaan opnemen tegen de leiding. Kunnen jullie dat aan? De leiding staat alvast paraat!!! Van 14u tot 17u aan de lokalen. Veel succes!!

Zondag 29 oktober

Booooh boooh het is weer tijd voor HALLOWEEN! Hehe zijn jullie klaar om Wemmel weer eens eng te maken??

Als jullie durven worden jullie verwacht aan de lokalen tussen 14u en 17u. Vergeet je zeker niet te verkleden in je meest griezelige outfit.

Groetjes van jullie nieuwe super toffe leiding! Xxx