Kawellen

2 april:

2 april is het de eerste zondag van de maand dus geen vergadering! Tot volgende week!

9 april:

Vandaag gaan we een leuke avondwandeling maken samen met de leiding. We hebben Wemmel en omstreken al heel vaak overdag verkend maar vandaag gaan we dit doen wanneer de avond valt! We spreken hiervoor af aan de lokalen van 18u-20u.

16 april:

Jullie leiding is op weekend en zal jullie deze zondag niet kunnen vergezellen op de vergadering ☹ We zien jullie volgende week weer terug!

23 april:

Wie van jullie zal de top van de Mount Everest als eerste bereiken? En zal die persoon de top kunnen behouden of wordt hij/zij van de troon gestoten?  Wie is dapper genoeg om met deze activiteit mee te doen?  Van 14u tot 17u aan de lokalen!

29 april:

Neem je hele familie mee, je vrienden en anderen… want vandaag is het lentefeest! Een lekkere worst op de bbq of toch liever een kippenvleugeltje of een ribbetje? Hmmm dat wordt smullen!

7 mei:

Vandaag is het tijd voor… Superheldenstratego! Als echte superhelden trekken we op avontuur en zorgen we ervoor dat het kwaad niet de overhand krijgt! We hebben jullie nodig superhelden! Kom dan van 14u tot 17u naar de lokalen!

14 mei:

Jullie kennen wel het spel monopolie waarbij je zo veel mogelijk geld en zo mogelijk huizen/ hotels moet verzamelen. Maar wat als we het spel nu gaan spelen in de omgekeerde richting? Wat als je zo snel mogelijk al je geld moet verliezen? Meer informatie krijgen jullie op de vergadering zelf die doorgaat van 14u tot 17u aan de lokalen!

21 mei :

Een tegen allen! Vandaag is het leiding tegen leden. We gaan een spel spelen waarbij de kinderen het gaan opnemen tegen de leiding. Kunnen jullie dat aan? De leiding staat alvast paraat!!! Van 14u tot 17u aan de lokalen. Dit is ook de laatste vergadering van dit jaar!

28 mei:

Vandaag is het geen scoutsvergadering! Hopelijk zien we jullie allemaal op het kamp terug. Tot dan!

XXX jullie leuke leiding: Evelienette, Zoette, Lienette en Nicotte

1. Amellal Siham

Dag,

Ik wil graag mijn kinderen inschrijving voor dit jaar .

Ilias van 11 jaar.
    Omar van 10 jaar.

Ik wil ook veel informatie.

Met vriendelijke groeten,

2. Scouts Wemmel

Beste

Uw kinderen mogen altijd eens langskomen naar 1 van onze activiteiten. Als ze het leuk vinden kunnen we ze ook inschrijven.
    Informatie over onze activiteiten is te vinden hier op onze website: Distel > Distels > hier kan u de meest recente distel downloaden. Bij NIEUWS vindt u elke week een berichtje over wat er het komend weekend op de planning staat.

Een stevige linker