Scoutskamp

Het scoutskamp is weer in aantocht en dat is zeker een moment om naar uit te kijken. Elk jaar trekken wij met z’n allen naar de Ardennen om daar echte scoutservaringen op te doen. Dit jaar is onze bestemming Graide, Bièvre. Hierbij willen wij jullie nog even de nodige informatie meegeven

Wanneer?

De data waarop wij op kamp vertrekken zijn elk jaar dezelfde:

• Kapoenen: van dinsdag 23 juli tot zaterdag 27 juli
    • Einde kamp: zaterdag 27 juli – Met auto
      Ouders komen leden ophalen op de kampplaats om 14u
  • Kawellen: van dinsdag 23 juli tot  dinsdag 30 juli
    • Einde kamp: dinsdag 30 juli – Met bus
      Parking van het politiebureau (Dries 77, Wemmel)
      tussen 16u en 17u
  • Pioniers: van dinsdag 23 juli tot  dinsdag 30 juli
      Parking van het politiebureau (Dries 77, Wemmel) tussen 16u en 17u
  • Jonggivers: van zaterdag 20 juli tot dinsdag 30 juli
    • Vertrek: zaterdag 20 juli – Met auto
      Afspraak om 9u aan de scoutslokalen voor carpooling naar kampterrein. (Info hierover volgt nog)
      Parking van het politiebureau (Dries 77, Wemmel) tussen 16u en 17u
Waar?

Wij huren ons kampterrein bij een lokale boer. Zijn adres:  Rue du Progrès 125, 5555 Graide. Ons kampterrein ligt hier vlakbij. Naar dit adres kan u brieven sturen voor uw kinderen. Zij vinden het immers steeds leuk om een briefje op kamp te krijgen van familie!

Hoe inschrijven?

Enkel het inschrijvingsformulier op deze website betekent een geldige inschrijving. De deadline van de inschrijvingen loopt tot en met 25 juni. Zo weten wij op tijd met hoeveel kinderen wij op kamp zullen gaan. Gelieve daarom deze datum te respecteren. Daarnaast is het de bedoeling dat kinderen zeker een minimum aanwezigheid van ongeveer 10 keer op scoutsactiviteiten moet hebben om zich te kunnen inschrijven. Als uw kind niet zal deelnemen aan het kamp, gelieve dan een mail te sturen.

Klik hier om uw kind in te schrijven!

Welk bedrag moet betaald worden?

Nadat we uw inschrijving ontvangen hebben, dient u enkel nog het gewenste bedrag over te schrijven. Hieronder vindt u een overzicht van hoeveel u moet betalen per lid. Hierbij gaan we uit van €15 per dag voor het oudste kind en €13 per dag voor de overige kinderen.

Gelieve dit bedrag over te schrijven naar rekeningnummer BE58 4362 1333 4179 op naam van “Scouts Wemmel”, met vermelding “Kamp 2019 <voornaam lid>  <naam lid>”. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben, is de inschrijving voltooid. Gelieve hier niet te lang mee te wachten, opdat wij geen vervelende situaties zouden ondervinden bij het opstappen op de bussen. Niet betaald = niet mee!

Kampdistel

De kampdistel zal gemaild worden voor het einde van de maand juni. Hierin worden de kampthema’s uiteengezet en vindt u een lijst met benodigdheden voor op kamp.