Jonggivers

Zondag 8 april

De eeuwenoude strijd tussen jongens en meisjes barst vandaag los in ons jonggiverlokaal. Welk team begrijpt de hersenspinsels van het andere geslacht het beste, werkt het beste samen en weet de meeste opdrachten tot een goed einde te brengen? Dat team mag zich het sterkste geslacht noemen. We vinden het uit aan de lokalen van 14u tot 17u.

Zondag 15 april

Vandaag is er helaas geen vergadering omdat de hele leidingsploeg op teambuilding gaat. Het is namelijk weer eens leidingsweekend. Volgende week staan we weer paraat.

Zondag 22 april

Een maand na de officiële start van de lente houden we eindelijk onze lenteschoonmaak aangezien het weer toen enorm tegenviel. Vandaag gaan we ons lokaal eens grondig opkuisen gevolgd door een heerlijke lente BBQ. Vergeet zeker geen vleesje mee te nemen en wij zorgen voor de rest. Afspraak van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 29 april

Aangezien onze vorige jobkesdag niet doorging en jullie daar duidelijk van afzagen, gaan we dat dubbel en dik goedmaken vandaag. We zullen nu eens de handen uit de mouwen steken om wat centjes te verdienen. Hoe en wat we gaan doen, zullen jullie nog ontdekken. We verwachten jullie van 11u tot 14u aan de lokalen.

Zaterdag 6 mei

Het is de de eerste zondag van de maand en dat betekent dus geen vergadering. Tot volgende week!

Zondag 13 mei

Vandaag gaan we het competitieve beest in ons naar boven halen in een heuse laddercompetitie. Vandaag is het ieder voor zich. Ken je eigen sterktes, maar ook de zwaktes van de anderen en baan je zo een weg naar de ultieme overwinning door je op de ladder naar boven te werken. Let the games begin van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 20 mei

Als alweer laatste vergadering van dit scoutsjaar gaan we eens een echte scoutsactiviteit doen. We houden namelijk een echt vuile vergadering. Trek dus zeker kleren aan die vuil mogen worden. Voor de rest gaan we dus lekker ravotten van 14u tot 17u aan de lokalen en het jaar in schoonheid afsluiten.

Zondag 27 mei

Geen vergadering! De leiding is al druk aan het studeren voor hun examens! Wij zien jullie terug op kamp van 20 juli tot 27 juli. Informatie voor het kamp volgt!