Jonggivers

Zondag 18 februari

De examens van jullie leiding zijn EIN-DE-LIJK voorbij, dus we kunnen er terug in vliegen. We starten het tweede deel van het scoutsjaar meteen met een knaller van formaat, we gaan namelijk SCHAATSEN!!! We spreken met heeeeel de scouts af in Liedekerke van 14u-17u. Vraag zeker aan jullie mama’s en papa’s om te carpoolen naar daar. Meer info volgt.

 

Zondag 25 februari

We zijn nu al voorbij de helft in het scoutsjaar en jullie kennen elkaar ondertussen al heel goed. Toch willen we van jullie nog een veeeeeeeeeeeeel hechtere groep maken, daarom gaan we vandaag aan TEAMBUILDING doen. We verwachten jullie allemaal aan de lokalen van 14u tot 17u.

 

Zondag 4 maart

De eerste van de maand, dus geen vergadering. De groeten en tot volgende week zaterdag!

 

Zaterdag 10 maart

SPAGHETTIFESTIJN, what more can we say?
Kom allemaal ene goeie spaghetti eten en prosecco drinken (niet zeggen aan de mama en de papa van die prosecco hé 😉 ). We hopen dat we al jullie blije gezichtjes zien!

 

Zondag 18 maart

Het geld groeit spijtig genoeg niet op onze rug of aan de treurwilg in de tuin van Mater Dei en geld schijten kunnen we spijtig genoeg ook nog niet… Daarom gaan we vandaag de handen uit de mouwen steken en een beetje centjes verdienen. Jullie worden voor deze jobkesdag ook gewoon van 14u tot 17u aan de lokalen verwacht.

 

Zondag 25 maart

Het weer is (hopelijk) al iets zachter, de temperaturen al aangenamer. We gaan vandaag nog eens een old-skool bosspel spelen. Meer kunnen we er voorlopig niet over kwijt, maar zorg dat je je hersenen en je goede loopbenen meehebt. Van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

Zondag 1 april

Wat we vandaag gaan doen, blijft nog geheim! Maar we zien jullie graag van 14h tot 17h aan de lokalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *