Givers

Zondag 18 februari 

Whuuuut? Back to traditions? Hoeveel jaar is het geleden dat we met heel de scouts iets zijn gaan doen? 500.000 jaar? Vandaag gaan we met iedereen schaatsen in Liedekerke! Woohoo! Jullie en jullie ouders krijgen nog de rest van de info, maar vraag al zeker en vast aan de mama of de papa of oma of tante of opa of buurvrouw of ze zouden willen carpoolen 😉 See you there from 14 u tot 17 u (HINT: vergeet je handschoenen niet en een extra paar sokken zou handig zijn!)

 

Zondag 25 februari

‘Ola mi nombre is Elisabetha en ik ben op zoek naar een nieuwe zetel! Manneeeu, omdat jullie een beetje variatie wouden, gaan we vandaag allemaal naar de IKEA van Zaventem. Het is IKEA-spel vandaag! Kom vermomd naar de IKEA, alleen of per twee, en loop rond alsof je een normale klant bent. Wie het laatst door de rest wordt ontmaskerd, krijgt een hotdog op de kosten van de leiding! De vaste regels zullen we jullie wel doorgeven, maar zorg dat je tegen/rond 14 u in de IKEA rondloopt. Om 17u mogen jullie weer als jezelf terug naar huis.

 

Zondag 4 maart

Allereerste zondag van de maand. You guys know wat dat betekent: Geen vergadering vandaag! Sorry Knorry! Maar volgende week komen de tradities weer naar boven…

 

Vrijdag 9 maart & zaterdag 10 maart 

Nomnomnomnomnom! Het is de beste avond van het jaar met het lekkerste eten ter wereld! Het is spaghettifestijn! Woohoo! Aangezien jullie de oudsten zijn, is het vanzelfsprekend dat jullie komen helpen. Vrijdag is het de bedoeling dat jullie de tafels mee komen opzetten en meer info over zaterdag volgt nog! Nodig alleszins al zeker en vast jullie mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, buurmannen en buurvrouwen uit om een lekkere spaghetti te komen eten! Buon appetito!

 

Zondag 18 maart

Bonjour ma belle, tu veux aller à Bruxelles? We gaan een superduperhypermeganice stadsspel spelen in Brussel, aka jullie favoriete stad! Neem een centje mee just in case en we zien jullie aan het metrostation van Koning Boudewijn om 14:00. We zullen terug zijn om 17:00. Neem allemaal zeker jullie gsm mee! Be there or be een klein beetje een loser.

 

Zondag 25 maart

Ons lokaal is echt een mesthoop. Dus het is eens tijd om een beetje op te ruimen en te redecoraten! Neem mee wat misschien mooi zou staan in de lokalen! Geen brol aub! We zijn geen vuilnisbelt! We gaan ook een evenement plannen/brainstormen dus weer er zeker en vast bij aub! Afspraak van 14 u tot 17 u aan de lokalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *