Givers

Zondag 8 april

Okeetjes, die eerste week van de welverdiende paasvakantie is alweer voorbij gevlogen! Man, man, man! Gelukkig nog een weekje te gaan! Yesss! Maar voor we daaraan beginnen, zouden jullie jullie toch eens mogen bewijzen hé. Aangezien jullie nu toch al ‘grote’ Givers zijn en een aantal van jullie volgend jaar een mooie leidingspositie zullen innemen, wordt het eens tijd dat jullie proeven van het leiding zijn. Vandaag zullen jullie zelf als leiding van de pioniers staan. Dit houdt in dat jullie onder elkaar een hele vergadering voor die bengels in elkaar moeten steken. Wij zullen op voorhand kijken of het goed voorbereid is. Op de vergadering zelf zullen wij jullie ook helpen met de kindjes in toom te houden! Veel succes!

Zondag 15 april

Excuses lieverds maar het is vandaag geen scouts. De leiding knijpt er heel even tussen uit. Alle leiding gaat namelijk samen op leidingsweekend. Dat mag ook wel eens hé? Tot volgende week en zie maar dat jullie dan dubbel in form zijn!

Zaterdag 21 april

Oké, oké, oké! Watch out cuz de real gangsta’s en al de lady G’s van scoutte Wemmel gaan BXL onveilig maken! ISH ISH! Vandaag gaan we een tweede poging wagen om jullie tot in onze mooie hoofdstad te krijgen! Het is dus wel degelijk ZATERDAG! Dit omdat er dan meer volk zal rondlopen in de streets en ook omdat de winkels dan open zijn! Jullie weten het nu vroeg genoeg dus be there, b*tches! Neem een centje  mee zodat jullie iets lekker voor jullie buikje kunnen kopen tijdens het rondlopen! Neem ook zeker en vast jullie ginos (gsm’s/mobiele telefoons/smartphones) mee om schone foto’s te pakken zoals een toerist, ook MOBIB-kaarten en dergelijke zijn zeker aan te raden! Om 14u aan het metrostation Koning Boudewijn! Wees zeker op tijd zodat we vroeg genoeg kunnen beginnen! We zijn daar terug om 17u.

Zaterdag 28 april

Ja, je leest het goed, het is weer een ZATERDAG in plaats van een zondag!

Hopelijk vormt dit geen al te grote last. Ik quote hierbij even de vorige distel aangezien dat (uiteraard) perfect beschreven was:
‘Ola mi nombre is Elisabetha en ik ben op zoek naar een nieuwe zetel! Manneeeu, omdat jullie een beetje variatie wouden, gaan we vandaag allemaal naar de IKEA van Zaventem. Het is IKEA-spel vandaag! Kom vermomd naar de IKEA, alleen of per twee, en loop rond alsof je een normale klant bent. Wie het laatst door de rest wordt ontmaskerd, krijgt een hotdog op de kosten van de leiding! De vaste regels zullen we jullie wel doorgeven, maar zorg dat je tegen/rond 14 u in de IKEA rondloopt. Om 17u mogen jullie weer als jezelf terug naar huis.

Zaterdag 6 mei

Joepie! “Sun’s out, guns out!” Hopelijk schijnt het zonnetje vandaag, want we gaan ons nog eens goed vermaken met good old waterspelletjes. Yeah! Zie dat jullie allemaal reservekleren mee hebben en eventueel een handdoek, dat kan zeker ook geen kwaad. Je kan misschien ook zwemkledij onder je kleren aan doen! We spreken af van 14u tot 17u aan de lokalen! Dat wordt leuk!

Zondag 13 mei

Na die zware inspanning van vorige week gaan we nu eens goed uitblazen en de zware luilakken uithangen. We gaan los naar de cinema! Eeeej! We spreken af om half 2 aan de hoofdingang van de Kinepolis. Dus al over de brug wandelen tot buiten aan de deuren! Neem ook geld mee voor de film en popcorn, je weet zelf. Ook studentenkaart en dergelijke voor elke mogelijke soort van korting mee te gritsen. Normaal zijn we zeker terug buiten om 17u, zelfde plaats! Dat ligt aan de film die we kiezen natuurlijk. Bril meenemen als je die nodig hebt voor de knapperds onder ons.

Zondag 20 mei

Aangezien dit de laatste vergadering is voor de leukste periode van het jaar: het madafakking kamp(!!!), wordt het hoog tijd dat jullie jullie sjorringskills nog eens bijschaven. Jullie gaan het nodig hebben! We gaan dus nog eens kijken wat jullie er van bakken. En over bakken gesproken, erna gaan we kleine BBQ houden voor onszelf! Joepie hé! Dus neem allemaal ofwel een slaatje ofwel een pastaatje mee ofwel een vleeseken! Dan kunnen we alles lekker gezamenlijk opsmullen, hmmm!