Kapoenen

Zondag 8 april

Vandaag trekken we met z’n allen het bos in voor een bosspel. Wie kent het bos het beste en vindt zijn weg het snelst naar het kamp van de tegenstander om zijn tegenstander daar te verslaan… We zien jullie van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 15 april

Beste kapoentjes, vandaag is er geen scouts omdat de leiding op leidingsweekend is. Rust maar goed uit, want volgende week staat er een nieuwe scoutsactiviteit op jullie te wachten!

Zondag 22 april

Vandaag is het lentefeest we gaan samen de lente vieren met een echte lente BBQ en echte lentespelletjes. Dit zal niet zoals andere jaren een groot feest zijn, waar familie en vrienden ook op zijn uitgenodigd, maar een feest met enkel de leden en de leiding. Het is de bedoeling dat elk lid een stukje vlees van thuis meeneemt. De groentjes en de sausjes, daar zorgt de leiding voor! Van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 29 april

Jullie kennen misschien het programma ‘Nachtraven’ op Ketnet. Wij spelen vandaag hetzelfde spel, maar dan overdag: ‘Dagraven’.  Be prepared en kom naar de lokalen van 14u tot 17u!

Zaterdag 6 mei

Het is de eerste zondag van de maand dus geen vergadering, helaas pindakaas! We zien jullie volgende week weer!

Zondag 13 mei

(Vandaag zouden we eerst waterspelletjes spelen, maar dat hebben we al gedaan. Daarom spelen we vandaag Dagraven! )

Zondag 20 mei

Jullie krijgen vandaag allerlei hints en tips om jullie kampthema te achterhalen. Die gaan jullie niet zomaar te pakken kunnen krijgen. Jullie zullen er goed naar moeten zoeken! Van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 27 mei

Geen vergadering! De leiding is al druk aan het studeren voor hun examens! Wij zien jullie terug op kamp van 23 juli tot 27 juli. Informatie voor het kamp volgt!