Kapoenen

Zondag 11 februari 

Wie zal vandaag de sterkste zijn? De jongens of de meisjes? Zal de girlpower de stoerheid van de jongens overwinnen, of is het eerder omgekeerd?
Daar zullen we vandaag achterkomen!
Van 14u tot 17u aan de lokalen en mogen de sterksten winnen!

 

Zondag 18 februari  

Vandaag is de dag aangebroken waarin iedereen zijn beste kunstjes op het ijs kan laten tonen. We gaan met heel de scouts gezellig schaatsen in Liedekerke. Vergeet zeker geen warme kledij aan te doen en handschoenen want het kan daar wel eens koud zijn.
We spreken af om 14u op de parking van de schaatsbaan zelf (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke).

 

Zondag 25 februari 

Doe maar je mooiste kleren aan want vandaag gaan we een casino organiseren speciaal voor kapoenen. Wie gaat er met het meeste geld naar huis en wie staat er om bekend een rasechte gokker te zijn? Van 14u tot 17u aan de lokalen!

 

Zondag 4 maart

Jammer genoeg is het vandaag geen vergadering. De leiding is druk bezig met de voorbereidingen voor het spaghettifestijn van volgend weekend. Hopelijk tot dan of binnen 2 weken ☺

 

Zaterdag 10 maart 

Dit weekend is het spaghettifestijn op de scouts. Kom zeker langs met je familie en vrienden om lekker te smullen van onze heerlijke spaghetti. De leiding zal zondag moeten uitrusten waardoor er helaas geen vergadering is deze zondag.

 

Zondag 18 maart

Er heerst paniek op het scoutsterrein: een vliegtuig is neergestort! Misschien kunnen jullie ons helpen om alle inzittenden terug te vinden? Door originele opdrachten te doen is het mogelijk om de verdwenen passagiers terug te vinden. We verwachten jullie allemaal van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

Zondag 25 maart

Speurneuzen, wie van jullie kan er het beste om met tijdsdruk en spanning? Zijn jullie slim genoeg om uit het kapoenenlokaal te ontsnappen?
Kom dan zeker van 14u tot 17u naar de scoutslokalen!

 

Zondag 1 april

Vandaag is het … Pasen! En wat hoort er bij Pasen? Paaseitjes natuurlijk! Vandaag gaan we namelijk paaseitjes zoeken. Wil je mee paaseitjes zoeken kom dan van 14u tot 17 u naar de lokalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *