Ledenweekend

Wat?

Een weekendje weg met alle leden en leiding van scouts Wemmel. Vol toffe activiteiten en spelletjes!

Thema? 

Het thema dit jaar is Amerika! Omdat ze in Westside Story zingen I like to be in America. Okay by me in America.”, willen wij dat ook! Dit weekend duiken we onder in de cultuur en geschiedenis die dit grote continent te bieden heeft. 

Kapoenen: Cowboys
Yeehaw Cowboys and Cowgirls! Welkom in het mooie Amerika! We gaan een beetje terug in de tijd wanneer de cowboys en cowgirls nog heersten over het land. Maar de rust wordt verstoord door een toerist die het land van de cowboys en girls bedreigd met een eng plan. Samen moeten we deze man tegenhouden en ons land in eigen handen houden! Dus doe je cowboyhoed en cowboyboots maar al aan om op een groot avontuur te vertrekken en deze man te verslaan! Wij hebben jullie hulp hierbij natuurlijk nodig dus kom allemaal naar het scoutsweekend als een overtuigde cowgirl of cowboy en laat je krachten zien! Yeehaw!

Kawellen: Mexico
Ola kawellos! Nos vamos dit weekendos op reisos naar het mooie Mehiko. Het is bijna “Del dia de meurtos” dus bereid jullie voor op een kleurrijk, maar toch wat griezelig gebeuren. Vergeet jullie sombreros, vihuelas en snorretjes niet!
Adios amigo’s
PS: Als je je al helemaal wil inleven in de Mexicaanse cultuur is het aan te raden de film “Coco” te kijken!

Pioniers: CIA
Doe jullie stoerste schoenen maar aan want ons weekend thema is CIA. Wij hebben jullie speurwerk, enthousiasme, denkwerk, kracht en nog veel meer nodig. Jullie gaan ervoor moeten zorgen dat het scouts weekend veilig verloopt. Wij mogen nog niet te veel zeggen want alles is top secret!

Jonggivers: 
Be prepared to board a ship, because we’re going on an adventure! Dit weekend stappen we in de sporen van Christoffel Colombus en gaan we terug in de tijd naar het jaar 1492. Wees voorbereid de ongetemde wildernis te trotseren en met de inheemse bevolking te onderhandelen, want het wordt een zware bedoeling. Koude nachten vol onrust staan jullie te wachten…

Givers: Las Vegas
Be Prepared om met ons mee te reizen naar de stad die nooit rust noch slaapt. Een stad waar je mogelijks enorme rijkdommen verwerft of (hopelijk niet) grote verliezen kan lijden. Een stad die ook wel ‘weilanden’ wordt genoemd, ook al lijkt het daar absoluut niet op.
Wij nemen jullie mee naar het enige echte Las Vegas, baby! Wij verwachten dat jullie allemaal casual chic gekleed komen, een echte outfit zoals men deze draagt in Las Vegas. Deze kledij kan alleen maar in je voordeel spelen…

Wanneer?

Heen : Vrijdag 18 oktober ’s avonds (afspraak om 18u30 aan parking bij politiebureau – Dries 70, 1780 Wemmel)

Terug:  Zondag 20 oktober (afspraak rond 16u aan parking bij politiebureau – Dries 70, 1780 Wemmel)

Waar?

De Warande (Ringlaan 30a, 8501 Kortrijk)

Hoe inschrijven?

De inschrijvingen voor het ledenweekend oktober 2019 zijn gesloten!

 

Om uw inschrijving te voltooien dient u €35 over te maken op het rekeningnummer op naam van Scouts Wemmel:
436-2133341-79     of     BE58 4362 1333 4179
met vermelding: Ledenwekend <naam> <voornaam> (van lid/leden)

Wat meenemen?

Zorg ervoor dat uw kind reeds heeft gegeten in de avond. Wij voorzien GEEN avondeten op vrijdag 18 oktober!

  • Hoeslaken
  • Kussensloop
  • Slaapzak
  • Voldoende kledij (niet overdrijven!)
  • Verkleedkleren in het thema
  • Regenjas
  • Zaklamp
  • Scoutsuniform (hemd én das)!