Ledenweekend

Wat?

Een weekendje weg met alle leden en leiding van Scouts Wemmel. Vol toffe activiteiten en spelletjes! Het weekend start vrijdagavond en eindigt zondagnamiddag. De kinderen zullen 2 nachten overnachten op weekendplaats. Een topweekend waarbij de kinderen  hun band met elkaar en de leiding kunnen versterken.

Thema?

Water. Aarde. Vuur. Lucht. Lang geleden leefden de vier naties in vrede samen, maar alles veranderde toen de vuurnatie aanviel. Alleen de Avatar, meester van alle vier de elementen, kon ze stoppen, maar toen de wereld hem het meeste nodig had, verdween hij. Honderd jaar ging voorbij en mijn broer en ik vonden de nieuwe avatar, een luchtmeester, genaamd Aang. Zijn luchtstuurtechnieken zijn geweldig, maar hij moet nog veel leren voordat hij anderen kan helpen. Maar ik geloof dat Aang de wereld kan redden!

Het Thema van dit ledenweekend is Avatar, de 4 elementen. Elke tak heeft een element gekregen. De kapoenen zijn meesters van alle 4 de elementen, namelijk de echte avatars, de kawellen meesters van de aarde, pioniers zijn de meesters van het water, de jonggivers zijn de vuurmeesters en de givers zijn de luchtmeesters. Alle takken zullen tegen elkaar strijden in de ‘strijd der elementen’. Welke tak/element toont na dit weekend dat hij het sterkste is?

Coronamaatregelen?

Ook nu dat wij op ledenweekend vertrekken, gelden de coronamaatregelen.

• Bij het brengen of het ophalen van uw kinderen, is het verplicht een mondmasker te dragen als u de parking betreedt.
  • Is uw kind ziek of ziek geweest tot 5 dagen voor vertrek, mag uw kind niet deelnemen aan het weekend. Wij vertrouwen hierbij op het gezonde verstand van de ouders.
  • Zit uw kind in quarantaine, dan mag deze zijn/haar quarantaine niet vroeger beeïndigen om mee te gaan op weekend. Wij staan dit NIET toe!
  • Vertoont uw kind 2 van de hoofdsymptomen van corona, mag uw kind niet deelnemen aan de activiteit.Met welke symptomen is er een vermoeden van COVID-19? | Opgroeien
  • Wij gaan op weekend met 3 verschillende bubbels, die wij zullen respecteren. Wij kunnen dit realiseren door de goede indeling van het gebouw waardoor wij de bubbels van elkaar kunnen scheiden.
  • Per bubbel worden er aparte sanitaire voorzieningen voorzien
Waar?

De Bosgeus (Dranouterstraat 24, 8950 Nieuwkerke)

Wanneer?

Van: vrijdagavond 16 oktober 2020 om 18h30 afspraak op de parking bij het politiebureau (Dries 77)
tot: zondagnamiddag 18 oktober 2020 omstreeks 16h terug in Wemmel op de parking bij het politiebureau (Dries 77)

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan je simpelweg door hier te klikken of via volgende link: https://www.scoutswemmel.be/inschrijvingen_ledenweekend_2020/

Prijs?

45 euro per kind.

Wat meenemen?

Zorg ervoor dat uw kind reeds heeft gegeten in de avond. Wij voorzien GEEN avondeten op vrijdag 16 oktober!

• Hoeslaken
  • Kussensloop
  • Slaapzak
  • Voldoende kledij (niet overdrijven!)
  • Verkleedkleren in het thema. De leiding doet enorm zijn best zich te verkleden, dus het wordt enorm geapprecieerd als de leden dit ook doen.
  • Regenjas
  • Zaklamp
  • Scoutsuniform (hemd én das!)
  • Gepaste schoenen (afhankelijk van het weer!)