Pioniers

Zondag 4 september

Geen vergadering

Zondag 11 september

Het is zover, het scoutsjaar gaat weer van start en dit gaan we mooi vieren door een typisch scoutsspel te spelen, de roemruchtige stratego!

Zet u schrap voor de jacht en neem zeker je benen mee want die zal je nodig hebben. Voor de ouders stellen we ook een startcafé ter beschikking vanaf 16u om deze prachtige feestdag de vrije hand te geven. Tot dan!

Zondag 18 september

Zowel Brussel als Wemmel sluit de wegen voor de auto’s, dus zie maar dat je zeker met de fiets afkomt. De activiteiten van de dag zelf zullen jullie dan wel ontdekken.

Zondag 25 september

Traditie is traditie, vandaag is het overgang. Wij verwachten jullie om 10u aan het 3 Fonteinenpark te Vilvoorde. Aan de hand van een kolossaal spel komen jullie te weten wie o wie jullie nieuwe leiding wordt. Vergeet jullie reservekledij zeker niet, aangezien er hoogstwaarschijnlijk een vuil onderdeel van toepassing is.

Zondag 2 oktober

Spijtig genoeg deze week geen vergadering ☹. Nog een weekje wachten voor jullie eerste vergadering met jullie nieuwe leiding

Zondag 9 oktober

HEEEYOOO PIOOO’S!! Eerste vergadering met jullie vriendjes en nieuwe leiding. We gaan zoals elk jaar starten met een klassieker: kenningsmakingsspelletjes! Haal alvast maar jullie leukste kantjes naar boven

Zondag 16 oktober

Vandaag trekken we als echt scouts naar het bos!!! Wie bouwt het mooiste kamp? En wie wint er het fantastische pioniers bosspel? Afspraak aan de lokalen van 14 tot 17u

Vrijdag 21 oktober – Zondag 23 oktober

Het leukste weekend van het jaar is in zicht: ledenweekend. Vergeet basic dingen zoals voldoende kleren, slaapgerief, toiletzak zeker niet mee te nemen. Wij kijken er alleszins al heel hard naar uit. Meer concrete info zal nog volgen via mail. Tot dan!

Zaterdag 29 oktober

De scouts organiseert vandaag een fakkeltocht voor jong en oud!  Tocht door het donker met onze fakkels. Achteraf kunnen jullie en je ouders nog heerlijke warme chocomelk komen drinken.