Pioniers

Zondag 5 februari  

Het is vandaag de eerste zondag van de maand, kampen bouwen in huis en mama en papa ambeteren staat dus op de planning. Of natuurlijk buiten spelen want dat is veel leuker!

Zondag 12 februari  

De liefde hangt in de lucht, misschien voelen jullie het al kriebelen! We zien jullie aan de lokalen van 14u-17u om jullie hartjes sneller te laten kloppen. Cupido komt misschien ook eens kijken.

Zondag 19 februari  

Ooit als eens goesting gehad om zelf en schommel sjorren of een kampvuur maken? Vandaag gaan wij jullie enkele zaken aanleren die jullie nog veel gaan nodig hebben op de scouts. Zeker komen van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 26 februari  

Deze zondag gaan we met heel de scouts gaan schaatsen. Afspraak van 14u-17u aan de schaatsbaan in Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke). Handschoenen zijn verplicht dus vergeet deze zeker niet!

Zaterdag 4 maart  

Vandaag is het spaghettifestijn! Kom zeker met je hele familie je buikjes vullen met heerlijke spaghetti. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 17u! Opgelet dit jaar gaat het door in de Zijp.

Zondag 12 maart  

Aangezien enkele weken geleden de givers op de quizvergadering leiding hebben gegeven, laten we nu de quiz wel doorgaan, woehoeew! Er valt nog altijd veel bij te leren en wij willen jullie kennis nog altijd verrijken! We zien jullie op zondag van 14 tot 17 uur!

Zondag 19 maart

BATTLE OF THE SEXES, maar met een twist: jongens worden meisjes en vice versa. Vandaag worden alle rollen omgedraaid en staan er jullie enkele opdrachten en spelletjes te wachten! Dit houdt natuurlijk ook in dat alle jongens en meisjes verkleed komen als het ander geslacht. Vandaag vechten jullie uit wie nu echt het sterkste geslacht is…

Zondag 26 maart

Help! De paashaas is overvallen en is al zijn eitjes verloren! Hij vraagt aan de super speurneuzen pioniers om hem te helpen ze terug te vinden. Afspraak aan de lokalen van 14u-17u!