Pioniers

Zondag 3 december 

Zijn jullie wel braaf geweest? Dat zullen we vandaag te weten komen want sinterklaas komt van 14u tot 17u langs op de lokalen!

Vrijdag 8 december

Vandaag is het jammer genoeg geen scouts. We hebben wel leuk nieuws, want zoals jullie weten komt Kerstmis eraan. Dan denken we aan cadeautjes maarrr natuurlijk ook aan kerstmarktjes. Kom zeker langs op 8/12 aan onze kerstmarkt!

Zondag 17 december

Haal jullie kookkunsten maar naar boven want vandaag maken we heerlijke pannenkoeken!! Kom dus zeker naar de lokalen van 14u tot 17u.

Zondag 24 december 

Geen vergadering

Zondag 31 december 

Vandaag is er spijtig genoeg geen scouts maar we wensen jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar!

Zondag 7 januari

Vandaag is de het de eerste dag van de maand dus jammer genoeg geen scouts ☹. Maar we zien jullie graag volgende week!

Zondag 14 januari

Bak tegen vandaag zoveel mogelijk koekjes en neem deze mee want wij gaan deze van deur tot deur verkopen om met de winst een superleuke verassingsactiviteit te plannen. We spreken af aan de lokalen van 14 u tot 17u

Zondag 21 januari 

Vandaag spelen we het o zo klassieke scoutsspel, stratego. Kom zeker warm genoeg gekleed van 14u-17u aan de lokalen!

Zondag 28 januari 

Allerleukste pio’s, deze keer is het geen vergadering op zondag maar op zaterdag avond (27/01), wij gaan gezellig samen een film kijken. Wij kijken er alvast naar uit!!

Zondag 4 februari

Het is de eerste zondag van de maand en dat betekent jammer genoeg geen scouts ☹ tot volgende week!!

Zondag 11 februari

V andaag gaan we op avontuur in het bos. We gaan er een groot bosspel spelen. Neem daarom kleren mee die vuil mogen worden. Jullie worden verwacht van 14u-17u aan de lokalen.

Zondag 18 februari

Cupido slaat weer toe en gaat opzoek naar de liefde bij de pioniers. Cupido verwacht jullie van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 25 februari Beste pioniers, we hebben net te horen gekregen dat we mogen meedoen aan de volgende olympische spelen. Dit vraagt om training. Wij gaan jullie hierop voorbereiden van 14u – 17u aan de lokalen.