Pioniers

Zondag 3 November

Sorry Pioniers maar het is de eerste zondag van de maand dus geen scouts. Rust maar goed uit en tot volgende week!

Zondag 10 November

Vandaag wordt het de enige echte old school scoutsvergadering. Nu jullie eindelijk bij de Pioniers zitten wordt het eens tijd dat jullie de echte kneepjes van het vak leren. Wij zien jullie allemaal graag van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 17 November

Vandaag hebben wij jullie denkvermogen nodig.
Het wordt een vergadering vol met proefjes en chemische reacties.
We verwachten alle professortjes zoals gewoonlijk van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 24 November

Van baby tot oude opa of oma in drie uur, wie had dat gedacht?!! Vandaag gaan we een hele levensweg meemaken: lagere school afgemaakt, middelbaar klaar, studies gedaan, werken, op pensioen gaan… Kortom veel levenservaring opdoen van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 1 December

Het is de eerste zondag van de maand. Niet getreurd volgende week zijn we er weer.

Zondag 8 December

De Sint is langs geweest thuis, maar ook op de scouts komt de Sint dag zeggen aan de brave kindjes. Doe je stoute schoenen maar uit want anders zullen Sinterklaas en zwarte Piet niet blij zijn. Alle brave kindjes van 14u tot 17u aan de lokalen!!!

Zondag 15 December

Vandaag gaan we op ruiltochtttt!!!! Kom naar de lokalen van 14u tot 17u zodat we samen een grote buit kunnen verzamelen!!!

Zaterdag 21 December

Jingle bells, jingle bells jingle all the waaay! Kerstmis komt er aan en dat moet natuurlijk ook gevierd worden op de scouts met de pio familie! Wat deze familie ligt toch wel dicht bij ons hart en mogen we natuurlijk niet vergeten. We houden een gezellig kerstfeestje op zaterdagavond van 18u tot 20u aan de lokalen voor een kerstfilm!!! Daarna hebben de givers een kerstmarktje waar ook de ouders welkom zijn!

Zondag 29 December

Velen onder jullie zullen lekker vakantie aan het vieren zijn dus geen vergadering deze week!

Prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar voor iedereen!
Lieve groetjes van Marie, Helena, Mathias & Niels!