Pioniers

Zondag 13 september
Eindelijk terug scouts na het onvergetelijke kamp van juni! Jullie worden van 14-17u verwacht aan de lokalen voor de enige echte laddercompetitie. Zie dat jullie goed uitgerust zijn want wij hebben van alles in petto!

Zondag 20 september
Dag Pioniers! Vandaag is het autoloze zondag en daar gaan we gebruik van maken! Jeeeej! Om 14u spreken we af aan de lokalen en om 17u zijn we terug. Neem je fiets, roller skates, step of eender wat op wieltjes mee, want verwacht je maar op een actief dorpsspel.

Zondag 27 september
Het is weer zo ver, vandaag is het overgang! De traditonele overgang staat voor de deur, al zal het dit jaar wel wat specialer
verlopen dan gewoonlijk. De Pio’s van het eerste jaar gaan over naar het tweede jaar. Die van het tweede jaar gaan over naar de jonggivers. Kom van 14u tot 17u naar onze lokalen en doe mee aan ons giga bubbelspel!!!

Zondag 4 oktober
Jammer maar helaas is er geen scouts op deze eerste zondag van de maand. Rust maar goed uit
zodat we er volgende week dubbel zo hard kunnen invliegen!

Zondag 11 oktober
Tijd om je vuilste kleren aan te trekken voor deze vuile namiddag! Jullie leiding heeft talloze spelletjes voorzien waarbij jullie lekker vuil gaan worden. Afspraak van 14u tot 17u aan de lokalen, voor wie durft…

Vrijdag 16 oktober – zondag 18 oktober
Als alles goed gaat kunnen wij samen met iedereen op scoutsweekend vertrekken! Helaas pindakaas moeten we nog even afwachten of we groen licht krijgen. Fingers crossed en verdere info volgt!

Zaterdag 24 oktober
Deze avond spreken we af voor een ultra spannende fakkeltocht! Kom naar de lokalen van 19u tot 22u en ga samen met ons op avondwandeling door Wemmel.

Zaterdag 31 oktober
BOEHOEHOEEEE wees voorbereid op een avond vol verrassingen hehe… Afspraak van 18 u tot 20u aan de lokalen want er staat een film op het programma !!