Pioniers

Zondag 20 januari

Tofste pioniers, aangezien sommige leiders nog examens hebben, doen we een rustige vergadering vandaag. We gaan gezellig samen een film kijken in de Zandloper!!! Welke film we gaan kijken blijft een verrassing. Afspraak aan de zandloper van 14u30 tot 17u30.

Zondag 3 februari

Jammer genoeg is er deze week geen vergadering 🙁 Het goede nieuws is dat er volgende week jullie een superleuke vergadering staat te wachten! Tot snel vriendjes xxx

Zondag 10 februari

DAG PIOOO’S! Vandaag doen we de jaarlijkse ruiltocht. Zoals gewoonlijk spreken we vandaag af aan de lokalen van 14u tot 17u.

Zaterdag 16 februari

Jullie kunnen vandaag allemaal komen smullen van een overheerlijke spaghettiiiiiii! Neem zeker jullie ouders en vrienden mee voor een megagezellige avond aan de lokalen.

Zondag 24 februari

Welk geslacht is het sterkste? Wie wint the battle of sexes? Dat komen we vandaag te weten, want we spelen namelijk jongens vs. meisjes. We spreken zoals gewoonlijk af aan de lokalen van 14u tot 17u. See you thereeeee!

Zondag 3 maart

Eerste zondag van de maand dus geen vergadering… Niet getreurd, want volgende week zijn we er opnieuw en verwachten we jullie vol energie.

Zondag 10 maart

Liefste pioniers, vandaag spelen we een echt spel voor de jongens. Fortnite komt tot leven!! Jullie kunnen jullie favoriete spel eindelijk in het echt spelen
:). We verwachten jullie aan de lokalen vol energie van 14u tot 17u.

Zondag 17 maart

Doe allemaal kleren aan die vuil mogen worden, want vandaag is het een echte vuile vergadering!! Jullie komen zeker niet proper terug naar huis, wees daar meer zeker van… We zien jullie aan de lokalen van 14 tot 17u. Tot dannn!!!!

Zondag 24 maart

Vandaag gaan we weer de handen uit de mouwen steken. We gaan een heleboel geld verdienen voor supertoffe activiteiten. Kom zeker van 14u tot 17u naar de scoutslokalen.

Zondag 31 maart

Vandaag spelen we een alternatieve versie van Cluedo. Ben je benieuwd wat er gebeurt is, kom dan zeker van 14uur tot 17 uur naar de scoutslokalen.

Zondag 7 april :
Vandaag is het jammer genoeg geen scouts, omdat het de eerste zondag is van de maand. Geen reden om te treuren, want het is VAKANTIEEEEEE en volgende week zijn we er weer met een speciale activiteit!!! De Pio leiding wenst jullie een fijne Paasvakantie toe!

Zondag 14 april :
Hopelijk hebben jullie al van de paasvakantie kunnen genieten en zien we jullie talrijk van 14-17u aan de scoutslokalen. Samen zullen we vandaag een gemeenschappelijk spel spelen met alle verschillende takken!

Zondag 21 april :
De leiding gaat deze zondag op leidingsweekend. Dit wil zeggen dat er geen scouts is deze zondag ☹ Tot volgende week Pio’s!!

Zondag 28 april :
Vandaag vieren we samen het lentefeest op de scouts!! Hopelijk hebben jullie honger, want dit vieren we met een grote BBQ! Eerst zullen we wel samen de handen uit de mouwen steken en een grondige kuis houden in de scoutslokalen! 😊 Dit zoals gewoonlijk van 14-17u.

Zondag 5 mei :
Is het nu weeral de eerste van de maand! ☹ Geen scouts vandaag, tot volgende week!!

Zondag 12 mei :
Wegens het grote succes van de vorige jobkesdag, gaan we vandaag terug GELD verzamelen voor het scoutskamp!! Haal jullie beste verkooptrucs naar boven en wees van 14-17u aanwezig aan de scoutslokalen.

Zondag 19 mei :
Vandaag genieten we van het mooie weer en zullen we WATERGAMES spelen! We verwachten jullie van 14-17u aan de scoutslokalen.

Zondag 26 mei :
Het is jammer genoeg de laatste zondag van het jaar, maaaaaar laten we het scoutskamp niet vergeten! Vandaag komen jullie te weten wat het Kampthema wordt! Dit wil je zeker niest missen als je komt! 😊 😊 😊 We maken er dit jaar weer een onvergetelijke tijd van! (14-17u)