Pioniers

Zondag 3 april

Vandaag is het de eerste zondag van de maand. We zien jullie sowieso volgende week terug!

Zondag 10 april

Omdat het bijna Pasen is gaan we paaseitjes rapen. Wie kan er de meeste paaseitjes vinden? Aangezien het paasvakantie is en wij totaal geen idee hebben met hoeveel jullie vandaag zullen zijn zouden wij het fijn vinden als jullie een berichtje sturen naar Marie (0470084777) of jullie er zullen zijn of niet.

Zondag 17 april

Aangezien het paasvakantie is en de leiding op teambuilding is, is het deze zondag geen scouts. Tot volgende week.

Zondag 24 april

Wie kan er goed liegen, bedriegen of de waarheid verdraaien? Het wordt tijd om de bedrieger uit de groep te vinden. We gaan de enige echte ‘De Mol’ spelen.

Zondag 1 mei

Het is de eerste zondag van de maand dus jammer genoeg geen scouts.

Zondag 8 mei

Vandaag is het moederdag en gaan wij onze mama’s eens in de bloemetjes zetten want zij verdienen dit. We zullen van alles knutselen, dus haal jullie creativiteit maar naar boven.

Zondag 15 mei

Onze laatste vergadering met de pioniers gaan we in schoonheid afsluiten met waterspelletjes, een drankje en een hapje. Neem al jullie waterpistolen en waterballonen maar mee en we gaan de strijd aan.

Zondag 22 mei

Als afsluiter van de scoutsvergaderingen op zondag is het vandaag lentefeest. Dit jaar doen we een potluck. Jullie moeten dus zelf jullie eten en bord/bestek/beker meenemen.  We zullen dan ook het kampthema voorstellen en alle informatie in verband met het kamp meegeven. Het is dus belangrijk dat jullie hierbij aanwezig zijn.

De leiding trekt zich terug om te studeren voor de examens. Na onze examens zijn we helemaal klaar om jullie kamp voor te bereiden. Zorg maar dat jullie goed uitgerust zijn want wij hebben al van alles in petto voor jullie. Hopelijk zien we jullie allemaal op kamp, tot dan!

Groetjes van jullie leiding, Laurens, Casper, Hedwige & Marie