Pioniers

Zondag 4 november

Helaas pindakaas, vandaag geen vergadering, want het is de eerste zondag van de maand.

Zondag 11 november

Beste Pio’s, vandaag gaan we de handen uit de mouwen steken en wat geld verdienen met een jobkesdag! Jullie worden allemaal verwacht aan de lokalen van 14-17u om wat lekkers te verkopen.

Zondag 18 november

Vandaag trekken we samen het bos in voor een superleuk spel. Doe alvast jullie stevigste schoenen aan! Afspraak van 14-17u aan de lokalen.

Zondag 25 november

Ciao Carissimi bambini! Vandaag staan er PIZZA’S op het menu! Haal jullie kokskills naar boven en neem zeker wat ingrediënten mee die jullie op jullie pizza’s willen zetten. We maken dit allemaal klaar van 14-17u aan de lokalen.

Zondag 2 december

Het is misschien iets te vroeg voor Sinterklaas, maar toch heeft hij al aan jullie gedacht! Als jullie willen weten wat de Sint voor jullie heeft klaarstaan, kom dan zeker van 14-17u aan de lokalen!

Zondag 9 december

Binnenkort organiseren we met de scouts een kerstmarkt. Daarom gaan jullie vandaag vanalles in elkaar knutselen om op de kerstmarkt te verkopen! Aarzel dus zeker niet om spullen mee te nemen die jullie willen gebruiken. We spreken af van 14-17u aan de lokalen.

Zondag 16 december

Beste vriendjes, vandaag trekken we samen met de andere takken naar de schaatsbaan van Liedekerke. Hou jullie mail goed in de gaten, want meer info zal volgen…

Zaterdag 22 december

Het is een feestperiode en ook op de scouts zijn we dat niet vergeten. Jullie worden allemaal verwacht aan de lokalen om 18-20u met een cadeautje, met de waarde van 5euro, om samen gezellig Kerst te vieren!
Jullie