Kawellen

Zondag 3 november

Eerste zondag van de maand dus geen vergadering :’(

Zondag 10 november

Vandaag beginnen we niet als kawellen maar als kindjes in de buik!
We gaan jullie door alle delen van het leven meenemen van geboorte tot de trouw en dan helaas platte kaas ook tot het einde van het leven. Breng zeker een drinkbus mee want na al dat verouderen krijg je dorst. Jullie worden van 14u tot 17u verwacht aan de lokalen voor levensechte levensweg.

Zondag 17 november

Scout moedig zijn daar draait dit scoutsjaar rond daarom gaan we deze zondag een echt scouts spel spelen in het gloednieuwe speelbos van Wemmel. Om 14u spreken we af aan de lokalen en om 17u zijn we daar terug.

Zondag 24 november

Vandaag worden jullie op de proef gesteld. Wie van jullie is de beste speurhond en kan de achtergelaten sporen ontcijferen? Neem dus maar alvast jullie vergrootglazen en hoorapparaten mee en dan kan de sporentocht beginnen om 14:00u aan de lokalen. Om 17:00u komen jullie ouders je daar ophalen.

Zondag 1 december

Eerste zondag van de maand dus geen vergadering.

Zondag 8 december

Zouden er stoute kinderen zijn geweest dit jaar? Dat zullen jullie deze vergadering te weten komen, want de sint komt op bezoek!! Zet dus maar jullie liefste glimlach op en tot dan! Van 14:00u tot 17:00u aan de lokalen.

Zondag 15 december

Neem jullie schaar, lijm en kerstmuts mee want vandaag gaan we knutselen!  We verwachten jullie van 14:00u tot 17:00u aan de lokalen en wees bereid om creatief te werk te gaan.

Zaterdag 21 december

Hohoho hier komt de kerstmarkt! Kom vanaf 18u allemaal genieten van een gezellige kerstfilm. Om 20u mogen jullie ouders jullie komen ophalen, maar ga niet meteen naar huis, want op de kerstmarkt kan je nog een lekker glaasje warme chocomelk drinken rond het kampvuur.

Zondag 29 december

Geen vergadering geniet van de vakantie en tot volgend jaar!