Kawellen

13 september:
Een scoutsjaar betekent een nieuw jaar vol leuke spelletjes, uitdagingen en lachbuien, maar ook nieuwe vrienden! Kennismaking op en top! Daarna maken we voor de eerste keer, of opnieuw kennis met rasechte scoutsspelletjes. Wij spreken af aan de lokalen van 14uur tot 17uur!

20 september:
Het jaar is 2020. Een virus teistert de wereld en heeft ook Wemmel te pakken gekregen. Het virus was zo sterk dat op de dag der waarheid, 20 september 2020, de auto’s verdwenen van de aardbol. Het enige positieve aan die dag is dat de kawellen van scouts Wemmel genoten hebben van een autoloze wereld! Wij verwachten jullie van 14uur tot 17uur aan de lokalen.

27 September:
Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van oude leiding en de nieuwe leiding te verwelkomen. Het is tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan! Aan de hand van een superduper mega vet over de top nice spel komen jullie de nieuwe en super leuke leiding te weten. OVERGANG ALARM! Wij zien jullie van 14uur tot 17uur aan de lokalen

Zondag 4 oktober:
Deze zondag is het geen scoutsvergadering, aangezien het de eerste zondag is van de maand! Ouuu, maar geen getreur, volgende week zijn we er weer met meer scouts! Je kan van deze dag gebruik maken om je hemd in orde te brengen, neem een kijkje op https://www.scoutswemmel.be/uniform/.

Zondag 11 oktober:
Vandaag leren we elkaar wat beter kennen, zowel de nieuwe groep als de nieuwe leiding. Het onthouden van namen is vandaag zeker van belang bij het ‘Wolkenkrabberspel’. Het uitdagen van elkaar met de gekste opdrachten om uiteindelijk hogerop de wolkenkrabber te geraken en te winnen! Wie zal op het einde bovenop de wolkenkrabber staan? We zien het vandaag van 14uur tot 17uur aan de lokalen.

Vrijdag 16 – zondag 18 oktober:
Elk jaar vertrekken wij op scoutsweekend en dat is dit jaar niet anders. Hou jullie maar vast aan de takken van de bomen voor HET weekend van het jaar. Een weekend vol leuke momenten en amusante spelletjes, waarbij je de band versterkt met de andere leden en met jullie knotsgekke leiding! Meer info over het weekendthema en over het weekend zelf volgt!

Vrijdag 23 oktober:
Vandaag is het de enige echte Dag Van De Jeugdbeweging. Op deze dag mag je fier je uniform dragen en deze zelfs een hele dag op school aandoen! Stuur zeker een foto van jij in je uniform door op onze facebookpagina!

Zaterdag 24 oktober:
In deze tijden ligt de zomer al ver achter ons, wordt het sneller donker en wordt het ook iets kouder. Wat is er dan beter dan een echte fakkeltocht door het bos. Jullie en jullie ouders worden uitgenodigd om van 19uur tot 21uur mee te wandelen in een tocht door het donker. Nadien kan je genieten van een warm drankje en iets om te eten. Hopelijk komen jullie allemaal!

Zaterdag 31 oktober:
BOEHOEHOE! Vandaag is het de engste dag van het jaar, namelijk Halloween! Trek alvast je griezeligste kostuum aan, zodat we een hele boel mensen de stuipen op het lijf kunnen jagen. Kom naar de scouts van 18uur tot 20uur in je engste Halloweenkostuum, als je durft! MOEHAHAHA. Tot dan!