Kawellen

Zondag 3 december 

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Zijn alle kawellen wel braaf geweest? Dat komt de Sint ons vertellen op 3 december van 14u tot 17u aan de lokalen! Spanneeeunndd!

Vrijdag 8 december

Zoals in het voorwoord al vermeld staat, gaat de scouts met een standje op de kerstmarkt van Wemmel staan! Daardoor is er geen vergadering op zondag 10 december. Om dus toch nog een scouts momentje te hebben die week, zijn jullie allemaal zeer welkom om een kijkje te nemen!

Zondag 17 december

 Pizza bakken! Trek je schort aan en sluit aan voor een smakelijk avontuur. Vergeet niet je favoriete toppings mee te nemen terwijl we samen deeg kneden en onze eigen pizza’s maken. Mis het niet!

Zondag 24 december 

HOO HOO HOOO! Het is kerstavond! In de plaats van een scoutsvergadering, kan iedereen gezellig Kerst vieren met familie en vrienden met de kerstboom waarvan de lichtjes aan staan! Er is dus geen scouts.

Zondag 31 december 

WaTT? Weer geen scouts?! Deze datum staat gekend voor een mooie en hoopvolle overgang naar een nieuw jaar. We zien jullie allemaal terug in 2024!

Zondag 7 januari

Het is de eerste zondag van 2024 en dat maakt dat er WeERaLL geen scouts is! Nog een weekje volhouden en dan zien we elkaar weer!

Zondag 14 januari

 Kawellen, maak je klaar voor de ultieme uitdaging: ‘Één tegen Allen’! Een spel vol teamwork en strategie staat op het programma van onze vergadering. Wees erbij en laat je competitieve geest zien! Tot snel!

Zaterdag 20 januari 

 Klaar voor ontspanning, kawellen? Het is filmavond! Breng je favoriete snacks mee en laat je verrassen door de film die we samen gaan bekijken. We spreken af om 18u tot 20u aan de lokalen! Tot dan!

Zondag 28 januari

 Klaar voor actie, kawellen? Het is tijd voor de Laddercompetitie! Een reeks uitdagende wedstrijden staat op ons programma. Kom naar onze vergadering, breng je energie en enthousiasme mee en ga de strijd aan om hoger op de ladder te klimmen. Bereid je voor op een spannende uitdaging! Wees erbij van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 4 februari

Opnieuw eerste zondag van de scouts waardoor er weer geen vergadering is. Tot volgende week!

    Zondag 11 februari

Weten jullie nog dat we op ruiltocht pannenkoekendeeg hebben gekregen? Wel, de vergadering is aangebroken waarbij we een pannenkoekenwedstrijd houden! Welk team kan het beste pannenkoeken bakken? Neem allemaal iets mee om te kunnen bakken. Boter, melk en pannen voorzien de leiding! Tot dan (14u-17u aan de lokalen)!!

Zondag 18 februari

Kawellen opgelet! Deze zondag gaan we op schattenjacht! Volg de aanwijzingen, los raadsels op en ontdek de verborgen schat. Een middag vol avontuur, plezier en teamwork staat op jullie te wachten. Mis het niet!

Zondag 25 februari Scouts klaar voor een avontuur? We spelen spelen stratego in het bos! Trek je camouflagekleding aan, bereid je tactieken voor en laten we samen een onvergetelijke dag beleven. Tot dan!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.