Kawellen

Zondag 4 november

Vandaag is er geen vergadering wegens de eerste zondag van de maand, hopelijk zien we jullie allemaal volgende week!

Zondag 11 november

Vandaag spreken we af om 14 uur tot 17 uur aan de lokalen voor een klassieke ruiltocht, pak allemaal een ei of een appel mee om te ruilen, tot dan!

Zondag 18 november

Er staat iets lekkers op de planning, we gaan met z’n allen pannenkoeken maken en lekker smullen. Als jullie iets speciaals op jullie pannenkoek willen, moeten jullie dit zelf voorzien, wij voorzien de rest !!!

Zondag 25 november

Aangezien de givers binnenkort een kerstmarktje organiseren, gaan wij iets leuks knutselen. We gaan onze creativiteit loslaten van 14 tot 17 aan de lokalen!

Zondag 2 december

Vandaag komt onze lieve Sinterklaas op bezoek, wees allemaal aanwezig want ik ben er zeker van dat hij voor iedereen iets lekkers zal meehebben voor zijn verjaardag!!! Het is zoals gewoonlijk van 14 tot 17 aan de lokalen.

Zondag 9 december

Vandaag is er jammer genoeg geen vergadering wegens dat jullie toffe leiding examens heeft 🙁

Zondag 16 december

Vandaag staat er een groepsactiviteit op het programma! We gaan met heel de scouts gaan schaatsen dus vergeet zeker niet om een dikke pull mee te pakken en ook zeker handschoenen.

Zaterdag 22 december

Dag iedereen vandaag staat er een kerstfeestje op de planning. Neem allemaal een cadeautje van maximum 10€, deze moet ook verpakt zijn en gepast voor jongens en meisjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *