Kawellen

Zondag 20 januari

Liefste kawellen, omdat het buiten nog frisjes is, gaan we vandaag lekker gezellig binnen een film kijken in de Zandloper in Wemmel! We spreken af aan de Zandloper zelf en de vergadering is van 14u30 tot 17u30.

Zondag 3 februari

Zoals jullie weten is het elke eerste zondag van de maand geen vergadering en vandaag dus ook niet :(, maar spaar jullie energie alvast maar, want voor de vergadering van volgende week zullen jullie er zeker veel nodig hebben!

Zondag 10 februari

Beste snotneuzen, bereid jullie al maar voor op een zeer
spannende vergadering, want vandaag gaan we een groot bosspel
spelen! Trek jullie stevigste stapschoenen aan en doe zeker kleren
aan die vuil mogen worden! Afspraak aan de lokalen van 14u tot
17u!

Zaterdag 16 februari

Vandaag is het spaghettiiiiiavond!!!! Lekker smullen geblazen
dus!!! Kom zeker een lekkere spaghetti eten met jullie familie
en vrienden want het beloofd een onvergetelijke avond te
worden!

Zondag 24 februari

Allerbeste kawellen, vorige week hebben jullie al een overheerlijke spaghetti gegeten, maar er ontbrak toch wel een dessert! Zoals beloofd gingen we nog eens proberen om te bakken en dat gaan we dus vandaag doen! Vandaag gaan we allerlekkerste pannenkoeken maken! Wij nemen ingrediรซnten mee voor het deeg, maar als jullie nog extra suiker of choco op jullie pannenkoek willen, dan moeten jullie dat zelf meenemen! Afspraak aan de lokalen van 14u tot 17u.

Zondag 3 maart

Eerste zondag van de maand dus geen vergadering vandaag ๐Ÿ™

Zondag 10 maart

Zijn jullie klaar voor de strijd van het jaar? Zijn jullie klaar om
het vandaag tegen elkaar op te nemen? Wij hopen van wel,
want vandaag is het BATTLE OF THE SEXES!!! Of in andere
woorden, meisjes tegen jongens! Afspraak van 14u tot 17u
aan de lokalen.

Zondag 17 maart

Liefste kawellen, vandaag gaan we met zen allen een supertoffe quiz spelen! Hopelijk luisteren jullie soms tijdens de les, want vandaag zullen jullie het nodig hebben. Afspraak van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 24 maart

Vandaag staat er een heel speciale vergadering op het programma! Vandaag gaan jullie gedurende 3u vastgemaakt worden aan een andere kawel net zoals een Siamese tweeling! Als jullie meer te weten willen komen, kom dan zeker naar de vergadering van 14u tot 17 aan de lokalen!

Zondag 31 maart

Verrassinggg!!! Wat we vandaag gaan doen, is een verrassing! Als jullie van verrassingen houden, kom dan zeker naar de lokalen van 14u tot 17u om te zien wat de leiding allemaal voor jullie in petto heeft! Tot dan!

07/04/2019:
Vandaag is het geen vergadering aangezien het de eerste zondag van de maand is hopelijk zien we jullie volgende week ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

14/04/2019:
Vandaag organiseren we een vergadering met alle takken samen, in 1 groep. Allemaal komen, fun verzekerd ๐Ÿ™‚

21/04/2019:
Deze zondag is het geen vergadering aangezien de leiding samen op weekend is en er dus niet kan zijn voor jullie.

28/04/2019:
Vandaag houden we ons jaarlijks lentefeest, zekerheid van immense pret en super veel lekker eten om al jullie maagjes mee te vullen ๐Ÿ˜‰


05/05/2019:

Aangezien het de eerste zondag van de maand is, is er geen vergadering, tot volgende week :))))

12/05/2019:
Jullie hebben zeker en vast allemaal al eens gehoord van de Olympische spelen. Deze week vinden die plaats op ons domein!! Wie wordt onze Olympische kampioen????

19/05/2019: T
rek vandaag allemaal stevige schoenen aan want vandaag spelen we een echt stadsspel, bereid jullie al maar voor hopelijk zien we jullie dan!!!

26/05/2019:
Na het zware werk van de voorbije vergaderingen verdienen jullie wel iets lekkers. We trekken het bos in voor een goede oude woutloperskeuken? Pak allemaal iets mee wat jullie zouden willen bakken, tot dan:))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *