Kawellen

Geen vergadering

Zondag 11 september

Lieve kawellen,

Het is weer even geleden dat we elkaar hebben gezien. Jullie zijn jammer genoeg eerder moeten vertrekken van ons superleuk scoutskamp. Hierdoor is de laatste opdracht niet volledig afgewerkt. De nachtwacht vraagt voor de laatste keer onze hulp. Vandaag zullen we onze laatste monsters naar de onderwereld sturen, namelijk de bloeddorstige weerwolven.

Na de vergadering sluiten we aan bij het openingscafé waar jullie ouders al vanaf 16u welkom zijn.

Zondag 18 september

Vandaag is het autoloze zondag! We gaan samen in Wemmel opzoek naar leuke activiteiten. Zeker komen want dit is jullie laatste vergadering met jullie fantastische leiding Arthur, Thomas, Laurens en Charlotte L

Zondag 25 september

Het is overgang, afspraak om 10u aan de 3 Fonteinen in Vilvoorde. Via een groot spel komen jullie jullie nieuwe leiding te weten voor dit nieuwe scoutsjaar. Ook gaan sommigen van jullie naar de pioniers! Vergeet geen reservekledij mee te nemen voor onze traditionele modderglijbaan!

Zondag 2 oktober

Spijtig genoeg geen vergadering. Dit betekent dat er deze week geen scouts is. Maar treur niet, want binnen een weekje is het de eerste vergadering met jullie nieuwe leiding!

Zondag 9 oktober

Het is zover, de eerste vergadering met jullie nieuwe leiding! Vandaag komen jullie alles te weten over ons tijdens een groot spel. Wij verwachten jullie allemaal van 14-17u aan de lokalen

Zondag 16 oktober

Trek jullie vuile kleren maar aan, want vandaag trekken we het bos in! Wie kan het best zijn kamp bewaken en houd de kust veilig? Dat komen we vandaag te weten van 14-17u aan de lokalen.

Vrijdag 21 oktober – Zondag 23 oktober

Dit weekend is een zeer speciaal weekend, want we vertrekken op scoutsweekend! Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als ons. Alle praktische informatie wordt jullie via mail bezorgd.

Zondag 29 oktober Onze jaarlijkse fakkeltocht is weer aangebroken! Trek jullie engste en leukste verkleedkleren maar aan, want we gaan het bos in met onze fakkels. Maak ook kans om een prijs te winnen en vergeet zeker geen centje mee te nemen voor de lekker chocomelk en cake!