Kawellen

Zondag 9 februari Omdat jullie hier altijd naar vragen gaan we vandaag op ruiltocht!! Iedereen van 14u tot 17u aan de lokalen. 

Zondag 16 februari Trek je vuilste kleren aan, want dit is een dag vol modder! Dit omdat het de week tegen pesten is en Scouts en Gidsen Vlaanderen een actie op poten heeft gezet. De slogan luidt: laat pesten niet aanmodderen! We gaan samen tonen dat pesten echt niet oke is van 14u tot 17u aan de lokalen. 

Zondag 23 februari Vandaag spelen we een super coole laddercompetitie!! Haal jullie competitieve kant dus naar boven om zo hoog mogelijk op de ladder te komen staan. Van 14u tot 17u aan de lokalen voor dit spannende spel! 

Zondag 1 maart Geen scouts vandaag :’( Nu hebben jullie tijd om jungle book te lezen of naar de film te kijken! 

Zaterdag 7 maart Vanavond is de befaamde spaghettiavond!Kom allemaal smullen van de heerlijke spaghetti! 

Zondag 15 maart Een echte scout vertoeft het liefst van al in het bos. Daarom trekken we vandaag het bos in om kampen te bouwen! We vertrekken om 14u op deze avontuurlijke tocht aan de lokalen en zijn om 17u terug. 

Zondag 22 maart Mmmmmamamia wie van jullie is een echte keukenprins of prinses? We gaan namelijk overheerlijke pizza maken! De leiding voorziet het deeg en de saus, dus neem allemaal iets lekkers mee om er bovenop te leggen. Van 14u tot 17u voor pizza è molto buono. 

Zondag 29 maart Neem allemaal oude kranten en tijdschriften mee! We gaan samen onze creatieve geest boven halen en knut- selen van 14 tot 17 in de lokalen. 

Groetjes Kaa, Baloe, Akela en Bagheera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *