Kawellen

Zondag 6 februari

Vandaag is het de eerste zondag van de maand, wat wil zeggen dat je je vandaag goed kan amuseren met je familie! Maak een leuke wandeling, maak een kamp in de living of knutsel allemaal iets voor elkaar. Wij nemen even een rustweekend, zoals elke eerste zondag van de maand, om er volgende week weer vol energie voor jullie te staan!

Zondag 13 februari

Love is in the air 😊 Op deze Valentijnsvergadering gaan wij cupido helpen om van Valentijn een waar succes te maken.

Zondag 20 februari

Deze zondag is het ook geen vergadering, aangezien we allemaal nog met een volle buik in de zetel aan het nagenieten zijn van het spaghettifestijn op zaterdag 19 februari. Voor de beste spaghetti van Wemmel en omstreken moet je echt wel bij ons zijn, dus aarzel niet en kom allemaal lekker smullen!

Zondag 27 februari

Op deze vergadering hopen we dat jullie jullie innerlijke Picasso bovenhalen, want ons lokaal kan wel een nieuw likje verf gebruiken. Vergeet zeker geen kleren aan te doen die vuil mogen worden! 

Zondag 6 maart

Traditiegewijs is er ook op deze eerste zondag geen scouts. Dit neemt niet weg dat je eens iets leuks kan doen thuis, zoals een mooie fietstocht, en voor de huismussen onder ons kan een gezellig namiddagje in de zetel met een leuke film en popcorn leuke afwisseling bieden.

Zondag 13 maart

Genoeg genikst vorig weekend! Deze week spelen we verschillende balspellen in een actieve vergadering en zoeken we misschien wel naar de volgende Kevin de Bruyne, Tessa Wullaert of misschien zelfs Michael Jordan!

Zondag 20 maart:

Deze zondag trekken we erop uit om ons mooie Wemmel te verkennen in een groot fotospel. Zorg zeker voor goede wandelschoenen en gekke bekken, want het team met de leukste foto’s kan een leuke prijs winnen! Afspraak om 14u aan de lokalen.

Zondag 27 maart: Verrassing! De leiding heeft alvast veel zin in deze vergadering. We kunnen nog niet te veel verklappen, maar sportieve kleding en losse heupjes kunnen zeker van pas komen 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *