Kapoenen

Zondag 13 september
Liefste kapoenen, eindelijk begint het scoutsjaar weer! We zijn zo blij dat we jullie terug gaan zien. Vandaag hebben we een typische scoutsvergadering voor jullie. We gaan de nieuwe leden laten zien wat een scouts zijn echt is. Doe vandaag kleren aan die vuil mogen worden! Van 14-17u aan de lokalen.


Zondag 20 september
Vandaag is het autoloze zondag! Wemmel organiseert allemaal leuke activiteiten voor jullie waar we samen van gaan genieten. Afspraak om 14u aan de lokalen waar jullie dan ook om 17u terug opgehaald mogen worden.


Zondag 27 september
Vandaag doen we een overgang, dat wil zeggen dat jullie nieuwe leiding krijgen en de kapoentjes die in het 3e leerjaar zitten overgaan naar de kawellen! Een heel spannende dag dus! We spreken af zoals gewoonlijk aan de lokalen van 14h-17h, aangezien er een kans is dat jullie vuil worden, nemen jullie best reservekledij mee! Jullie nieuwe leiding kijkt er kei hard naar uit om jullie te leren kennen


Zondag 4 oktober
Slecht nieuws kapoentjes, vandaag is het het eerste weekend van de maand, dus vandaag geen vergadering 🙁 Rust maar goed uit zodat jullie helemaal klaar zijn voor de vergadering van volgende week!


Zondag 11 oktober
Vandaag is het vergadering aan de lokalen van 14u-17u. Omdat het jullie eerste vergadering is met de nieuwe leiding, spelen we vandaag enkele leuke kennismakingsspelletjes om de leiding en alle kapoentjes te leren kennen!


Vrijdag 16 oktober – zondag 18 oktober
Liefste kapoenen, dit weekend is het weer tijd voor het leukste weekend van het jaar! Ja, jullie hebben het goed geraden, dit weekend is het ledenweekend! Joepie! We spreken vrijdagavond af aan de parking van het politiekantoor in Wemmel en we komen zondagnamiddag terug! Meer info zal nog meegedeeld worden op Facebook. Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopelijk jullie ook!!! 🙂


Zaterdag 24 oktober
Kapoentjes, trek alvast maar iets warms aan want vanavond gaan we op fakkeltocht! Afspraak van 19u-22u aan de lokalen! Meer info wordt nog meegedeeld op facebook!


Zaterdag 31 oktober
BOE kapoentjes! Vanavond is het halloween muahaha! Trek je engste verkleedkleren aan en kom mee met ons griezelen aan de lokalen van 18u-20u. (We hebben een superleuke activiteit voor jullie gepland, maar daarvoor hebben jullie allemaal een zak nodig!) Pas maar op, want dit wordt de engste avond van het jaarrrrrrrr…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *