Kapoenen

Zondag 4 september

Geen vergadering

Zondag 11 september

Hey kapoentjes, het is al even geleden dat we elkaar gezien hebben. Wij kijken alvast uit om jullie terug te zien. Hopelijk jullie ook? Eerste vergadering gaat door van 14u tot 17u aan de lokalen. Tot dan!

Voor de ouders stellen we ook startcafé ter beschikking vanaf 16u. Zeker allemaal welkom!

Zondag 18 september

Vandaag is het autoloze zondag! Wemmel organiseert allemaal leuke activiteiten voor jullie waar we samen van gaan genieten. Afspraak om 14u aan de lokalen waar jullie dan ook om 17u terug opgehaald mogen worden.

Zondag 25 september

Beste kapoentjes, vandaag is het onze traditionele overgang. Dit houdt in dat jullie vandaag, door middel van een cool en groot spel waaraan heel de scouts meedoet, te weten komen wie jullie nieuwe leiding is voor het komende jaar. Daarbij zullen ook diegene onder jullie die nu in het derde leerjaar zitten naar de kawellen gaan en verwelkomen we onze nieuwe leden uit het eerste leerjaar. We spreken traditioneel af aan de 3 fonteinen in Vilvoorde om 10:00u ‘s ochtends. Vergeet daarom zeker geen lunchpakket, voldoende water, reservekleren, een handdoek en jullie goed humeur!!

Zondag 2 oktober

Allerliefste kapoentjes, vandaag is het de eerste zondag van de maand en dat betekent in scouts Wemmel dat we vandaag geen vergadering hebben ☹. Jullie nieuwe leiding ziet jullie echter heel graag volgende week zondag terug! Tot dan!!

Zondag 9 oktober

Hebben jullie er zin in om ongelofelijk veel nieuwe vriendjes te maken op een niet zo propere manier? Kom dan zeker naar de vuile kennismakingsvergadering! We leren elkaar vandaag allemaal beter kennen aan de hand van leuke, grappige en vuile spelletjes. Kom dus zeker naar de scouts met kleren die vuil mogen worden! We verwachten jullie om 14:00 aan de lokalen. Om 17:00 mogen jullie ouders jullie komen ophalen en in de wasmachine steken 😉

Zondag 16 oktober Vandaag gaan we ons gedragen als… PIRATEN!! Dat lees je goed, vandaag gaan we met alle kapoentjes op schattenjacht! Wie weet welke mooie, binkende, maar gevaarlijke schatten in Wemmel verstopt liggen? Kom van 14:00 tot 17:00 naar de lokalen en ontdek het samen met de piratenleiding van dienst!

Vrijdag 21 oktober – Zondag 23 oktober

Maak jullie rugzak gereed en breng een tandenborstel mee, want in het weekend van 21/10-23/10 gaan we met heel de scouts op scoutsweekend!! Meer concrete info over tijdstippen, plaats en weekendthema volgen nog. Zeg dus zeker aan jullie ouders dat ze de facebookpagina en hun mail in het oog moeten houden. Tot dan leuke kapoentjes, jullie leiding heeft er al zeer veel zin in 😊

Zaterdag 29 oktober

Omdat de dagen een beetje korter beginnen te worden en het sneller donker wordt buiten, hebben de kapoentjes van scouts Wemmel een oplossing gevonden. We gaan namelijk vanavond op fakkeltocht! We maken ‘s avonds allemaal samen een gezellige verlichtte wandeling door het bos, samen met de leiding en met jullie ouders. Achteraf kunnen we samen met alle kapoentjes en alle ouders nog een (verwarmend) drankje drinken aan de lokalen. Het concrete uur van afspraak zal later door gecommuniceerd worden. Vraag aan jullie ouders om zeker de facebookpagina en hun email in het oog te houden.

Tot heel snel en vele kapoenengroetjes van jullie nieuwe nog mysterieuze leiding xxx