Kapoenen

Zondag 4 november

Eerste zondag van de maand dus geen scouts :’(

Zondag 11 november

Beste kapoentjes, vandaag gaan we eens zien wie de wijsneuzen zijn van de groep. We gaan namelijk een super coole quiz spelen! De quiz begint om 14u en eindigt om 17u. Zorg er zeker voor dat je paraat bent, want het wordt een quiz waarin we allerlei thema’s zullen aanhalen!

Zondag 18 november

Deze zondag spelen we een dierenstratego! Wie staat er het hoogst in de rangorde? Wie verslaat wie? Twee teams tegen mekaar met en maar 1 de winnaar! Ontdek wie de kampioen van het dierenrijkdom wordt van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 25 november

De leiding heeft mysterieuze brief gekregen. Er schijnt een probleem te zijn met het klimaat. Dit jaar is het thema ‘minder is meer’ en gaat het dus over ecologie. Daarom denken we dat kapoentjes hun steentje wel kunnen bijdragen. Kom van 14u tot 17u bij de lokalen om mee te reizen naar de toekomst en het probleem op te lossen!

Zondag 2 december

Ondanks het de eerste van de maand is worden jullie toch verwacht aan de lokalen. Die lieve goede Sint zal jullie opwachten met zijn zwarte pieten van 14u tot 17u! Eens horen wie de flinke kindjes zijn van de groep. En wie zijn er de echte kapoenen van de groep die af en toe dus wel is een streek durven uithalen?

Zondag 9 december

Haal deze zondag maar jullie beste knutsel-skills boven, want we gaan samen iets knutselen voor Kerst! Zoals jullie misschien al weten vertrekken de givers deze zomer op buitenlandskamp, daarom gaan wij ze helpen. Daarom gaan we onze creaties verkopen op hun kerstmarkt. Deze zal de 22e december plaatsvinden op de speelplaats van Mater Dei.

Zondag 16 december

Vandaag is de dag aangebroken waarin iedereen zijn beste kunstjes op het ijs kan laten tonen. We gaan met heel de scouts gezellig schaatsen in Liedekerke. Vergeet zeker geen warme kledij aan te doen, dikke sokken en vergeet zeker je handschoenen niet, want het kan daar wel eens koud zijn. We spreken af om 13u30 aan de schaatsbaan zelf, adres: Sportlaan 1, 1770 Liedekerke.

Zondag 22 december

HOO-HOO-HOO hier is de kerstman! Het is kerstmis en daarom organiseren we een heus kerstfeestje! Neem allemaal een cadeautje mee ter waarde van 5 euro dat zowel een jongen als een meisje gelukkig maakt. Van 18u tot 20u aan de lokalen om te zien welk cadeautje op jou staat te wachten.