Kapoenen

Zondag 5 februari

Bij deze eerst zondag van de maand is het geen vergaderingen ten huize scouts Wemmel. Wij zien alle kapoentjes graag volgende week fris en fruitig terug voor twee hele maanden vol plezier op zondag!

Zondag 12 februari  

Omdat we dit jaar een superleuke kapoenengroep hebben moeten we dit op de één of andere manier kunnen vereeuwigen. We gaan vandaag het kapoenenlokaal versieren met onze eigen creativiteit. Jullie leiding zal de verf voorzien en jullie kunnen de muren versieren hoe jullie dat zelf willen. Zo laten we als kapoenengroep van 2023 onze kapoenenstempel achter. Kom voor deze leuke verfvergadering van 14:00 tot 17:00 naar de lokalen.

Ps. Omdat we met verf werken is het verstandig om niet met je mooiste kleren naar de scouts te komen, maar ja, wanneer eigenlijk wel? 😊

Zondag 19 februari  

De leiding heeft vandaag de hulp van de beste kapoenenkokken van het land nodig. We gaan namelijk koekjes maken! En dat doen we niet zomaar! We gaan onze overheerlijke koekjes verkopen aan Wemmel en omstreken. Zo kan iedereen genieten van onze kookkunsten en verdienen wij als kapoentjes een beetje centjes. Met deze centjes gaan we binnen een paar weken (op 12 maart) een leuke activiteit doen! Kom gezellig met de leiding en de andere kapoentjes mee koekjes bakken en verkopen aan de lokalen van 14:00 tot 17:00.

Zondag 26 februari

Vanadaag gaan we met heel scouts Wemmel gaan schaatsen! Alle kapoentjes die zich hebben ingeschreven worden om 14:00 verwacht aan de schaatsbaan van Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke). Om 17:00 zijn we allemaal professionele kunstschaatsers en kunnen jullie ouders je aan de schaatsbaan komen ophalen 😉.
Ps. Vergeet geen WARME KLEREN en vooral HANDSCHOENEN mee te nemen. Zonder handschoenen mag je niet op de schaatsbaan.   

Zaterdag 4 maart  

Vanavond staat de klassieke en ó zo lekkere spaghettiavond van scouts Wemmel op de planning! Kom allemaal samen met jullie mama’s, papa’s, broers, zussen, opa’s en oma’s gezellig eten op dit overheerlijke evenement. Verdere info over deze avond zal nog met jullie ouders worden meegedeeld. Tot dan!!

Zondag 12 maart   

Met de winst van de koekjesverkoop die we op 19 februari hebben gehouden gaat de leiding samen met de kapoentjes naar kids dream in Merchtem! Dit is een grote en vrolijke binnenspeeltuin waar we ons zeker goed gaan amuseren! We spreken af aan de kids dream in Merchtem! De leiding zal de croncrete details zoals het adres en de tijdtippen nog met jullie ouders meedelen. We ziet jullie graag dan voor een namiddag boordenvol plezier!

Zondag 19 maart

Vandaag trekken we met alle kapoentjes naar het park om daar het gigantische “kapoenen geld spel” te spelen. Diegene die op het einde het meeste kapoenengeld heeft verdiend, wint! En er zijn natuurlijk verschillende manieren om de rijkste te worden.😉
We zien jullie graag afkomen van 14:00 tot 17:00 aan de lokalen!

Zondag 26 maart

Als jullie van speeltuinen en van ravotten houden, zijn jullie vandaag aan het goede adres! We gaan met alle kapoenen naar het jeugdpark van Jette! Daar kunnen we volop spelen en gekke dingen doen. De concrete locatie en tijdstippen zal de leiding nog meedelen. 

Een dikke scoutsgroet en vele groetjes van jullie leiding:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.