Kapoenen

Zondag 7/11

Geen vergadering vandaag 🙁 Eerste zondag van de maand, tot volgende week!

Zondag 14/11

Vandaag trekken we samen het bos in voor een bosspel. Trek kleren aan die warm zijn en vuil mogen! Trek ook zeker stevige schoenen aan! 

Van 14-17u en afspraak aan de lokalen!

Zondag 21/11

Vandaag gaan we eens testen hoeveel jullie al weten over de scouts, na een quiz gaan we jullie ook wat basis scouts skills aanleren! Van 14-17u aan de lokalen! 

Zondag 28/11

Het grote geheime Nic Nac spel… zijn jullie benieuwd wat dit spel inhoudt? Ja? Kom dan zeker! Trek maar goede sportschoenen aan en een niet te warme jas want jullie gaan zweten! Afspraak aan de lokalen van 14u tot 17u

Zondag 5/12

Sinterklaas is in het land! Hij heeft ons gevraagd of hij vandaag een bezoekje mag brengen om de lieve kindjes in de watten te leggen. Hopelijk zijn jullie dit jaar flink geweest! Hij zal er zijn van 14-17u op de lokalen! 

Zondag 12/12

Met dat kerst er stilletjes aan aankomt gaan we samen een paar kerstcadeautjes knutselen voor onze familie. Vergeet je creativiteit en knutsel-skills niet mee te nemen! Van 14-17u aan de lokalen.

Zaterdag 18/12

Vanavond gaan we gezellig een film kijken in kerstsfeer, de kerstvakantie komt er stilletjes aan… Joepie vakantie!  Van 18-20 u aan de lokalen! Breng maar wat te eten of drinken mee voor tijdens de film! 

Kusjes van jullie Kapoenenleiding xoxo
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *