Kapoenen

Zondag 10 maart  

Vandaag hebben we een speciale verrassingsactiviteit gepland met het geld dat jullie hebben verzameld! Zijn jullie benieuwd naar wat we gaan doen?

Zondag 17 maart

Het is tijd voor een spannende uitdaging: Opdracht 1 tegen allen! Vandaag nemen jullie het op tegen de leiding in een reeks leuke en uitdagende activiteiten. Durven jullie de strijd aan? Bereid je voor op een geweldige middag vol plezier en competitie!

Zaterdag 23 maart

Vandaag gaan we samen gaan schaatsen! Een dag vol plezier op het ijs staat op jullie te wachten. Vergeet ook zeker je handschoenen niet! De activiteit is van 14 u tot 17 u op het adres: Sportlaan 1, 1770 Liedekerke.

Zondag 31 maart

We organiseren vandaag een spannende wedstrijd: wie kan de beste pannenkoek bakken? Kom en laat zien wat je kunt!

Zondag 7 april

Vandaag gaan we laddercompetitie spelen! Doe mee en test je vaardigheden in een reeks leuke uitdagingen.

Zondag 14 april

Spijtig genoeg is er geen scouts vandaag omdat het teambuilding is voor de leiding. We zien jullie graag volgende week terug 🙂

Zondag 21 april

We nodigen jullie uit voor een spannend bosspel in het bos! Ga de uitdaging aan en beleef een dag vol avontuurlijke spellen en teamactiviteiten in de natuur.

Zondag 28 april

Vandaag gaan we op een spannende schattenjacht! Bereid je voor op een dag vol mysterie, aanwijzingen en avontuur terwijl we op zoek gaan naar verborgen schatten. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

Zondag 5 mei

We nodigen jullie uit voor een unieke Paralympische Spelen Experience! Ontdek en ervaar de kracht, moed en vaardigheden van onze atleten in verschillende sporten.

Zondag 12 mei

Vandaag organiseren we een spetterend waterfeest vol leuke waterspelletjes! Van waterballonnengevechten tot waterestafettes, we hebben allerlei leuke activiteiten gepland om jullie een dag vol plezier en verfrissing te bezorgen.

Zondag 19 mei

Willen jullie ontdekken welke leuke spelletjes we gepland hebben voor het kamp? Deze vergadering geven we jullie alle info over het kamp dus kom zeker af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.