Kapoenen

Zondag 9 februari Joepiee! Eindelijk weer scouts en vandaag gaan we een super leuke laddercompetitie doen…. Wie gaat er win- nen?? Afspraak aan de lokalen van 14-17u. 

Zondag 16 februari Volgens het motto ‘Laat pesten niet aanmodderen’ gaan we vandaag lekker in de modder spelen. Vandaag worden daarom de Olympische modderspelen van 2020 gehouden. Trek je vuilste kleren aan en wees niet bang om een beetje vuil te worden! De spelen gaan door van 14u tot 17u ter hoogte van de lokalen. 

Zondag 23 februari Jaja haal die super mooie kostuums van jullie maar uit de verkleedskist want vandaag vieren we CARNA- VAAAAL!! Waar is da feestje? Hier is da feestje! Kom met jullie coolste dansmoves en zangskills want wij gaan er een echt feest van maken! Kapoenendisco open van 14-17u. 

Zondag 1 maart Vandaag is het spijtig genoeg geen scouts Maar volgende week zaterdag hopen we jullie zeker voltallig te zien! 

Zaterdag 7 maart Vandaag is het Spaghettifestijn!! Neem al jullie familie mee om te komen genieten van een heerlijke spaghetti bolognaise of een spaghetti met vierkazen saus. Hmmm wij kijken er al heel erg naar uit, hopelijk jullie ook! 

Zondag 15 maart Trek jullie beste en stevigste stapschoenen maar aan want wij vertrekken op uitstap doorheen Wemmel. Niet zomaar een uitstap natuurlijk! Een mysterieuze uitstap… Afspraak aan de lokalen van 14-17u 

Zondag 22 maart Het zeemeerminnenvirus heeft ons land bereikt. Zijn jullie er klaar voor om als zeemeerminnen en zeemeer- mannen de strijd aan te gaan? Want wij hebben jullie hulp echt nodig! Kom verkleed en breng je sterkste krach- ten met je mee! Van 14-17u aan de lokalen. Zondag 29 maart We hebben in de lokalen een mysterieuze enveloppe ontvangen! Laten we samen ontdekken wat erin zit en waarheen deze enveloppe ons brengt. Dit avontuur begint om 14u en eindigt om 17u aan de lokalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *