Kapoenen

Zondag 4 november

Eerste zondag van de maand dus geen scouts :’(

Zondag 20 januari

Deze zondag trekken we allen naar De Zandloper voor een leuke film! We kruipen lekker gezellig tegen elkaar aan tijdens deze koude wintermaand. We verwachten jullie om 14u30 aan de Zandloper tot 17u30.

Zondag 10 februari

Vandaag spreken we om 14u af aan de lokalen om een superleuk spel te spelen. We gaan allemaal samen een dorpsspel spelen in Wemmel. Als jullie gevonden hebben wat jullie moeten vinden, mogen jullie mama’s en papa’s jullie terug komen ophalen om 17u aan de lokalen.

Zaterdag 16 februari

Deze zaterdag organiseren wij onze befaamde spaghettiavond! Kom af met al je vriendjes en vriendinnetjes, oma’s en opa’s, kat en hond… We verwachten jullie vanaf 17u in de turnzaal van de Mater Dei school voor de heerlijkste spaghetti van het land!

Zondag 24 februari

Vandaag houden we een badjassenvergadering! Kom allemaal in badjas of kamerjas en verwacht jullie maar aan de gekste spelletjes ooit! We zien jullie om 14u aan de lokalen tot 17u in jullie mooie outfit!

Zondag 3 maart

Geen vergadering, want het is de eerste zondag van de maand. Jullie gaan jullie fantastische leiding een weekje moeten missen!

Zondag 10 maart

KAPOENENDISCOOO!!! Kom vandaag allemaal super leuk gekleed want we gaan een feestje houden! Bereid jullie voor om jullie leukste moves te laten zien. Afspraak om 14u aan de lokalen om daarna helemaal uitgeput van het feesten om 17u terug naar huis te gaan.

Zondag 17 maart

Vandaag gaan we een bosspel spelen. Kunnen jullie goed kampen bouwen? Dat zal zeker nodig zijn. Om 14u begint de strijd, en om 17u hopen we dat we allemaal samen gewonnen hebben. Afspraak aan de lokalen.

Zondag 24 maart

Deze zondag gaan we op reis en niet zo’n normale reis, neenee, maar een echte wereldreis! We nemen jullie mee van België tot China tot Canada en veel verder. We verwachten jullie van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 31 maart

Krik, Krak, Krok, Krik, Krak, Krok. Dit is het geluid van de croque krokodil. Hij maakt de beste croque monsieurs die er bestaan. Maar er is een probleem, hij heeft geen ingrediënten meer om zijn overheerlijke croque monsieurs te maken! Daarom vraagt hij de kapoentjes om hulp. Jullie moeten opdrachten vervullen om zo alle ingrediënten te verzamelen. Zo kan de croque krokodil misschien super lekkere croque monsieurs voor de kapoentjes maken. Willen jullie Croque de Krokodil helpen? Kom dan van 14u tot 17u naar de lokalen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *