Kapoenen

Zondag 3 november
Eerste zondag van de maand? Dan is het geen scouts :(( hopelijk was jullie vakantie leuk! En zien we jullie volgende week

Zondag 10 november

Vandaag gaan wij een gigagantisch ganzenbordspel spelen dat gigagaaf gaat zijn met jullie gigageinige kapoenen. Afspraak aan de lokalen om 14u en jullie mogen ook daar weer opgehaald worden om 17u.

Zondag 17 november

Trek vandaag allemaal jullie smurfenmuts maar aan, want wij gaan op missie! Een smurf heeft gehoord dat Gargamel onderweg is naar ons mooie smurfendorp. Gelukkig kent Grote Smurf een speciaal drankje dat ons dorp onzichtbaar kan maken, maar daarvoor hebben we veel ingrediënten nodig en jullie hulp! Afspraak aan de lokalen van 14 tot 17u om hopelijk samen het smurfendorp te redden.

Zondag 24 november

Het grote geheime Nic Nac-spel! Zijn jullie benieuwd wat dit spel inhoud?  Kom dan zeker! Trek maar goede sportschoenen aan en een niet te warme jas, want jullie gaan zweten! Afspraak aan de lokalen van 14u tot 17u!

Zondag 1 december

Weeral eerste zondag van de maand?! pfff… geen scouts 🙁 hopelijk zien we jullie volgende week wel!

Zondag 8 december

Vandaag komt er iemand heel speciaal langs… Weten jullie al wie? Sinterklaas natuurlijk! Ik hoop dat jullie dit jaar allemaal brave kindjes zijn geweest, want wie braaf is, krijgt lekkers! Afspraak van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 15 december

Het is bijna kerstmis en het nieuwe jaar gaat binnenkort van start.
Volgende week hebben we ook kerstmarkt en voor onze kerstmarkt gaan we samen leuke knutselwerkjes maken. Jullie mooie kunstwerkjes zullen dan volgende week te koop staan voor mama en papa. Van 14 tot 17u aan de lokalen.

Zaterdag 21 december

Vanavond is het onze kerstmarkt! Één van de gezelligste avonden in het jaar! We spreken af om 18u om een filmpje te kijken en om 20u gaan we samen met de mama’s en papa’s genieten van lekkere drankjes, eten en een gezellig vuurtje!

Zaterdag 29 december:
Geen vergadering 🙁

Een fijn kerst en een gelukkig nieuwjaar allemaal en tot in februari!!
Xxx kapoenenleiding