Kapoenen

Zondag 4 november

Eerste zondag van de maand dus geen scouts :’(

Zondag 20 januari

Deze zondag trekken we allen naar De Zandloper voor een leuke film! We kruipen lekker gezellig tegen elkaar aan tijdens deze koude wintermaand. We verwachten jullie om 14u30 aan de Zandloper tot 17u30.

Zondag 10 februari

Vandaag spreken we om 14u af aan de lokalen om een superleuk spel te spelen. We gaan allemaal samen een dorpsspel spelen in Wemmel. Als jullie gevonden hebben wat jullie moeten vinden, mogen jullie mama’s en papa’s jullie terug komen ophalen om 17u aan de lokalen.

Zaterdag 16 februari

Deze zaterdag organiseren wij onze befaamde spaghettiavond! Kom af met al je vriendjes en vriendinnetjes, oma’s en opa’s, kat en hond… We verwachten jullie vanaf 17u in de turnzaal van de Mater Dei school voor de heerlijkste spaghetti van het land!

Zondag 24 februari

Vandaag houden we een badjassenvergadering! Kom allemaal in badjas of kamerjas en verwacht jullie maar aan de gekste spelletjes ooit! We zien jullie om 14u aan de lokalen tot 17u in jullie mooie outfit!

Zondag 3 maart

Geen vergadering, want het is de eerste zondag van de maand. Jullie gaan jullie fantastische leiding een weekje moeten missen!

Zondag 10 maart

KAPOENENDISCOOO!!! Kom vandaag allemaal super leuk gekleed want we gaan een feestje houden! Bereid jullie voor om jullie leukste moves te laten zien. Afspraak om 14u aan de lokalen om daarna helemaal uitgeput van het feesten om 17u terug naar huis te gaan.

Zondag 17 maart

Vandaag gaan we een bosspel spelen. Kunnen jullie goed kampen bouwen? Dat zal zeker nodig zijn. Om 14u begint de strijd, en om 17u hopen we dat we allemaal samen gewonnen hebben. Afspraak aan de lokalen.

Zondag 24 maart

Deze zondag gaan we op reis en niet zo’n normale reis, neenee, maar een echte wereldreis! We nemen jullie mee van België tot China tot Canada en veel verder. We verwachten jullie van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 31 maart

Krik, Krak, Krok, Krik, Krak, Krok. Dit is het geluid van de croque krokodil. Hij maakt de beste croque monsieurs die er bestaan. Maar er is een probleem, hij heeft geen ingrediënten meer om zijn overheerlijke croque monsieurs te maken! Daarom vraagt hij de kapoentjes om hulp. Jullie moeten opdrachten vervullen om zo alle ingrediënten te verzamelen. Zo kan de croque krokodil misschien super lekkere croque monsieurs voor de kapoentjes maken. Willen jullie Croque de Krokodil helpen? Kom dan van 14u tot 17u naar de lokalen!

Zondag 7 April
Vandaag moeten we elkaar spijtig genoeg missen  Het is vandaag de eerste zondag van de maand,dus geen vergadering. Geniet maar van een leuke zondagnamiddag met de mama en de papa!!

Zondag 14 April
Met dat het nu vakantie is en vele kindjes ver weg zijn is het vandaag met de hele scouts samen vergadering! Dit is supercool, kindjes van de andere takken leren kennen en werken aan teamwork. Wat de vergadering inhoud is nog een verassing  Van 14 tot 17 u aan de lokalen.

Zondag 21 April
Geen scouts vandaag  omdat jullie leiding van een leuk leidingsweekend geniet.

Zondag 28 April
Vandaag is het Lentefeest! We gaan beginnen met een groot lentekuis en dan een super lekkere barbecue. Neem allemaal een vleesje of een groentenburger mee om lekker van te smullen na het harde werk. Van 14 tot 17u aan de lokalen

Zondag 5 mei
Het is weer de eerste zondag van de maand, we zien elkaar weer niet  Tot volgende week voor een super mega coole vergadering.

Zondag 12 Mei
Trek jullie vuilste kleren en stevigste schoenen maar aan want vandaag is het vuile vergadering!!! We gaan elkaar vandaag lekker vuil maken want dat is natuurlijk wat we op de scouts doen. Neem zeker reservekleren mee! Afspraak om 14 u aan de lokalen en om 17 u mogen jullie mama’s en papa’s jullie terug komen ophalen om meteen in de douche te smijten.

Zondag 19 Mei
Vandaag beslist onze magische hoed welke spelletjes we gaan spelen… Wie vindt de magische spreuk? En wat kan je met die spreuk? Wil jij het ook weten? Kom dan van 14 tot 17u naar de lokalen.

Zondag 26 Mei
OH NEEN!! Het is vandaag de allerlaatste vergadering van het jaar  Om deze een super afsluiter te maken gaan we vandaag een groot waterspel spelen… Neem jullie vuile kleren, bikini, zwembroek en handdoek zeker mee. Ook reservekleren voor moesten we niet helemaal drogen. Van 14 tot 17 aan de lokalen, daarna zeggen we
dag en kijken we uit naar ons super leuk Kamp.