Kapoenen

Zondag 3 december  

Hopelijk zijn jullie allemaal heel braaf geweest, want vandaag komt de Sint naar de scouts! Alle kapoentjes die braaf zijn geweest, krijgen natuurlijk iets heel lekker, maar wie stout is geweest moet wel oppassen. Jullie hoeven natuurlijk niet bang te zijn. De Sint heeft van jullie leiding gehoord dat jullie super brave kapoentjes zijn.

Vrijdag 8 december

Vandaag is het spijtig genoeg geen scouts, maar kom zeker naar de kerstmarkt op vrijdag 8/12! Er zal heel wat te doen zijn en het is voor jullie ouders het perfecte moment om beter kennis te maken met andere ouders en met jullie leiding en dat allemaal met een heel gezellige kerstsfeer!

Zondag 17 december

Wie houdt er nu niet van kerstfilms? Wij zijn natuurlijk helemaal fan en dit is dan ook de perfecte periode (hoewel kerstfilms heel het jaar door fantastisch zijn natuurlijk). Kom deze zondag allemaal samen een supertoffe kerstfilm kijken met de andere kapoentjes en jullie leiding!

Zondag 24 december – zondag 31 december

Het is vandaag spijtig genoeg geen scouts, want het is natuurlijk kerstavond en oudejaarsavond, maar dat is natuurlijk ook superleuk! De kapoenenleiding wenst jullie vrolijke feestdagen en heel mooie momenten met jullie familie! We zien jullie terug in 2024! 🎆🎉

Zondag 7 januari

Het is de eerste zondag van de maand. Jullie weten natuurlijk wat dat betekent. Spijtig genoeg is het dus nog steeds geen scouts😭😭😭 Maar niet getreurd! Vanaf volgende week zien we elkaar terug! 😁🥳

Zondag 14 januari

Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan tegen elkaar in de enige echte laddercompetitie? Jullie kunnen elkaar uitdagen met leuke opdrachtjes. Wie het hoogst staat op de ladder is de winnaar!

Zondag 21 januari  

Vandaag nemen we een speciale reis naar Parijs, waar de Olympische Spelen plaatsvinden! We zullen geen toeschouwers zijn, maar zelf atleten worden in onze eigen unieke spelen. Samen gaan we rennen, springen en nieuwe avonturen ontdekken in de stad van de liefde. Zijn jullie er klaar voor?

Zondag 28 januari 

Vandaag worden jullie echte Italianen! Samen gaan we de keuken in om overheerlijke pizza’s te maken. We beleggen ze met jullie favoriete ingrediĆ«nten en daarna smullen we er samen van.

Zondag 4 februari

Het is het weer de eerste zondag van de maand, en helaas geen scouts. Volgende week staan we weer paraat voor nieuwe avonturen en plezier šŸ™‚

Zondag 11 februari

We gaan samen op pad om overheerlijke koekjes te verkopen! Samen gaan we de buurt opvrolijken en laten we iedereen genieten van onze lekkernijen. Zijn jullie klaar voor een zoet avontuur?

Zondag 18 februari

Hebben jullie je ooit afgevraagd wat voor spannends we met de opbrengst van vorige week gaan doen? Verrassing! Vandaag hebben we een speciale activiteit gepland, allemaal mogelijk gemaakt door jullie geweldige inzet.

Zondag 25 februari Vandaag staat er een knutselavontuur op ons programma! We gaan de handen uit de mouwen steken en met kleurrijke materialen iets magisch creĆ«ren. Verf, papier, lijm – we gaan samen aan de slag en maken iets unieks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.