Givers

Zondag 13 september
Dag givertjes! Jullie hebben ons even moeten missen maar hier zijn we weer. Helemaal opgeladen en klaar voor de start van het nieuwe scoutsjaar! Wij vinden dat jullie na de scoutsactiviteiten altijd te proper naar huis gaan, maar daar gaan we vandaag verandering in brengen met een echte vuile scoutsvergadering. Doe zeker kleren aan die vuil mogen worden en pak reserve kleren mee! We spreken af aan de lokalen om 14uur en om 17uur mogen jullie lekker vuil terug naar huis gaan!

Zondag 20 september

Vandaag is het autoloze zondag! Normaal nemen wij op een dag als deze de fiets en fietsen dan naar Brussel, maar daar steekt corona dit jaar een stokje voor. Daarom blijven wij nu in het pittoreske Wemmel. Hier organiseren wij een Colorrun! Trek die sportieve kleren maar aan en een witte t-shirt, zodat jullie op het einde van het Colorrun stuk voor stuk regenbogen zijn! Wij verwachten jullie voor dit kleurrijke evenement van 14uur tot 17uur aan de lokalen.

Zondag 27 september
Deze zondag is het tromgeroffel…… OVERGANG!! De dag waarop de oude leiding (ouuuuu) zijn zakken pakt en de nieuwe leiding( jeeeej) zich introduceert. Dit wordt gedaan aan de hand van een super plezant spel. Wij spreken van 14uur tot 17uur af aan de lokalen! See ya there!

Zondag 4 oktober
Eerste zondag van de maand, geen vergadering!

Zondag 11 oktober
Het lokaal van de givers is duidelijk toe aan een make-over. Neem materiaal mee om jullie lokaal op te knappen (verf, spuitbussen & versiering)! Jullie worden van 14-17u verwacht aan de lokalen xxx

Vrijdag 16 – zondag 18 oktober
Indien het toegestaan is door de overheid, verwachten we jullie deze vrijdag om te vertrekken op weekend! Meer informatie omtrent het uur en de locatie van vertrek zal later worden meegedeeld.

Zaterdag 24 oktober
We houden dit jaar weer een fakkeltocht en verwachten jullie van 19-22u. Jullie worden zoals gewoonlijk in grote aantallen verwacht, vergezeld door familie & vrienden aan de lokalen! Zoals vorig jaar wordt er chocomelk en cake voorzien aan de eindlijn.

Zaterdag 31 oktober
Vandaag is het Halloween!!! We kijken samen tussen 20-22u een horrorfilm aan de scoutslokalen. We’re open to suggestions…