Givers

Zondag 9 februari Are you the one? Valentijn staat bijna voor de deur en daarbij hoort een Valentijnspel! Hopelijk vinden jullie na deze dag allemaal jullie perfecte match en kunnen jullie naar huis gaan met de beloning! Wij verwachten jullie van 14u tot 17u aan de lokalen. 

Zondag 16 februari Van 14 tot 21 februari is het in Vlaanderen de week tegen pesten. Scouts en Gidsen Vlaanderen doet ook mee en koppelen ook meteen ons jaarthema hieraan vast. Wat is er immers scoutsmoediger dan een vuist te maken tegen pesten. #LAATPESTENNIETAANMODDEREN is de quote die de scoutsactiviteit van vandaag perfect weergeeft. Vandaag zullen we namelijk een echt klassiek modderspel spelen! Zie dat je vuile kleren aantrekt, want niemand zal gespaard blijven van modder! Van 14u-17u aan de loco’s! 

Zondag 23 februari 2020 heeft 366 dagen, elke dag bestaat uit 24uur, elk uur uit 60 minuten en elke minuut uit 60 seconden. Uit hoeveel seconden bestaat dan 2020? Het antwoord op deze vraag kan deze vergadering misschien wel van pas komen. Vandaag spelen we het spel binnen de minuut. Dit is een spel tussen leiding en leden, dus zet jullie maar schrap, want jullie leiding heeft zich alvast goed voorbereid! Hehe. We spreken af aan de lokalen om 14u en om 17u mogen jullie terug weg. 

Zondag 1 maart Vandaag is het de eerste zondag van de maand,dus geen scouts! We zien jullie volgende week vrijdag al om de tafels en stoelen klaar te zetten voor het spaghettifestijn! Tot dan! Xxx 

Vrijdag 6 maart spreken wij af om de tafels en stoelen klaar te zetten. Het uur wordt nog meegedeeld via instagram! 

Zaterdag 7 maart Een deel van de givers zal vandaag de tombola klaar zetten en het andere deel zal helpen bij het opdienen en afruimen. Voor de shiften zie shiftenlijst. 

Zondag 15 maart Surprissseee! We vertellen jullie niet wat we exact gaan doen vandaag, omdat we het af en toe een keer leuk vinden om de givers te verrassen. Het enige wat jullie zeker moeten meepakken is een ei. Vergeet dit niet, want je zal het nodig hebben! We spreken af van 14u-17u aan de lokalen. 

Zondag 22 maart BRUXELLES ARRIVE! Aangezien het wel altijd leuk is om eens een activiteit op verplaatsing te doen, zullen wij vandaag de straten van Brussel onveilig maken. We spreken af aan het metrostation van Koning Boudewijn om 14u en om 17u zullen we terug zijn. 

Wij spreken af aan deze ingang van het metrostation in de Modelwijk. 

Zaterdag 28 maart Aangezien sommigen onder jullie examen(s) hebben is het deze week een avondactiviteit. Deze avond zullen jullie je hersenen erbij moeten houden, want we spelen een escape room! Lukt het jullie te ontsnappen uit het scoutslokaal? Dat zien we deze avond! Van 20u- 22u aan de lokalen! See ya!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *