Givers

Zondag 4 november

Vandaag is het de eerste zondag van de maand, dus is er geen scouts! Tot volgende week! Xxx

Vrijdag 9 november

Zoals jullie allemaal wel weten is het vandaag GIVMENIA!! Een beetje centjes verdienen voor het buitenlands kamp. Het uur waarop jullie aanwezig moeten zijn, zullen we nog communiceren via facebook. Ps: nodig al jullie vriendjes uit!

Zondag 11 november

Omdat jullie 9 november al zo hard hebben gewerkt, is het vandaag geen scouts. Rust vandaag maar wat uit en droom nog na over een (hopelijk) geslaagde Givmenia!

Zondag 18 november

Vandaag gaan we de seniorenorganisatie Okra een handje toesteken bij hun jaarlijkse pannenkoekenslag! Hiermee kunnen we ook een beetje geld bijverdienen en kunnen we een pannenkoekje eten. Kom dus allemaal van 13u30 tot 18u30 bij de parking aan de Chirolokalen! See ya there!

Zondag 25 november

Wat we vandaag gaan doen is voor jouw een vraag, voor ons een weet. Maar je komt er achter wanneer je van 14 tot 17u aan de lokalen bent.

Zondag 2 december

Vandaag gaan we op de markt staan en soep of iets anders verkopen! Meer info via facebook en de poll.

Zaterdag 8 december

Aangezien jullie examens bijna van start gaan, zullen we vandaag van 20u-22u afspreken aan de lokalen om al te brainstormen voor de giverkerstmarkt! Zo moeten jullie jullie hierover geen zorgen maken tijdens jullie examens.

Zondag 16 december

Omdat jullie nu midden in de examens zitten en jullie de voorbije weken al hard gewerkt hebben, is het vandaag geen scouts! Veel succes met jullie examens XXX

Zaterdag 22 december

Vandaag is het onze giverkerstmarkt! Laten we er een geslaagde editie van maken. We spreken al af om 17u, om alles klaar te zetten. IEDEREEN represent aangezien we veel hulp nodig hebben! Vele kusjes van Liliana, Zorina en Tavi XXXX