Givers

3 november

Yo givers! Jammer genoeg is het geen scouts op deze eerste zondag van de maand, maaaar niet getreurd want volgende week zijn we er weer om een onvergetelijke namiddag te beleven!

10 november

Zet jullie schrap en eet zeker genoeg bokes voor de enige echte Highland Games!!! Competitie gegarandeerd op deze traditionele Schotse Clanspelen in onze Wemmelse scoutstuin. Kom jullie Bewijzen aan de lokalen van 14 tot 17u!

17 november

Vandaag gaan we helpen op een pannenkoekenfestijn! Iedereen van 14u tot 18u aan het SKC (naast de lokalen van de chiro)

24 november

Jaja je hoort het goed, haal jullie sportieve fietsbenen maar boven want ook deze week gaan we weer op verplaatsing! Jullie worden aan de lokalen verwacht MET fiets van 14u tot 17u, waar we naartoe gaan blijft nog even een verassing heheheā€¦

1 december

Helaas pindakaas, jullie weten ondertussen wel wat de eerste zondag van de maand betekentā€¦ Geen vergaderig vandaag dus jullie zullen ons nog even moeten missen!

6 december

Omdat jullie allemaal flinke studenten zijn en zondagnamiddag studeren, gaan wij samen frietjes eten joepie! Geen enkel excuse goed genoeg om dit te missen, dus kom vrijdagavond allemaal van 20u tot 22u ontspannen aan de lokalen

13 december

Ook deze week voorzien we een avondactiviteit voor jullie tussen het studeren door. Neem allemaal een (enge) film mee naar de lokalen en wij zorgen voor de rest, het belooft een onvergetelijke movienight te worden!!! We verwachten jullie van 20 tot 22u aan onze lokalen.

21 december

Net zoals vorig jaar zijn we van plan een spetterende kerstmarkt tevoorschijn te toveren. Jullie leiding kan dit niet alleen dus gaan jullie ons hierbij helpen, hoe meer zielen hoe meer vreugde! Van 18u tot 22u steken wij samen de handen uit de mouwen, tot dan!!!

29 december

Midden in de feesten en midden in de kerstvakantie, geen vergadering vandaag dus.

Geniet van de cadeautjes en lekker eten met je familie, alvast prettige feesten en een gelukkig nieuwjaar toegewenst !
Tot volgend jaar allerliefste leden!!
Xoxo jullie allercoolste leiding