Givers

Zondag 5 februari

Geen vergadering

Zondag 12 februari  

OH CUPIDO MIJN CUPIDO, WAT GAAN WE DOEN VANDAAG? Valentijn is juist om de hoek en dat gaan wij vieren met een super origineel Valentijnspel. Afspraak aan de lokalen van 14u-17u.

Zondag 19 februari  

Er werd in onze oren gefluisterd dat jullie culinaire kunsten een Michelin ster waardig zijn. Dat gaan we vandaag testen met een kookwedstrijd! Pas op, wellicht krijg je uw ingrediƫnten niet zo gemakkelijk als je denkt. Afspraak aan de lokalen van 14-17

Zondag 26 februari

Vandaag gaan we glijden op ijs! Afspraak om 14u aan de schaatsbaan in Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke). De vergadering zal ook daar om 17u gedaan zijn. Vergeet zeker geen handschoenen mee te nemen want deze zijn verplicht!

Zaterdag 4 maart  

Corona is eindelijk voorbij en we kunnen eindelijk het lekkerste evenement van het jaar organiseren, SPAGHETTIAVOND!!! De givers zijn verantwoordelijk voor de tombola dus hou de namiddag en avond best vrij. De leiding zal nog communiceren via de Instagram groep.

Vrijdag 10 maart – Zondag 12 maart   

Voor het eerst in onze scoutsgeschiedenis (waarschijnlijk?) gaan de givers alleen op weekend! Is het in de stad? Is het in de Ardennen? Is het aan zee? Alleen de leiding weet het. De info van waar en hoe komt later via de Instagram groep. We proberen met de givers zoveel mogelijk geld in te zamelen dat we niet veel extra meer moeten vragen.

Zondag 19 maart

De start van de lente is in zicht en dat wil zeggen dat het 11de seizoen van de mol van start gaat! Wij hebben een telefoontje gekregen van de enige echte GDC. Hij liet ons weten dat er bij de givers ook een mol zit. Vandaag gaan we proberen te achterhalen wie dat juist is. Afspraak van 14u-17u aan de lokalen.

Zondag 26 maart

We vinden het veel te snel van zelfsprekend dat er water uit de kraan, we een warme douche kunnen nemen en dat er warm eten op tafel staat. Deze zondag gaan jullie strijden voor de basisbehoefte van de mens want we spelen expeditie Robinson. Wie van de givers is het beste in alles en kan het beste overleven?  

Belangrijke data

4/03: spaghettiavond

10/03-12/03: giverweekend

23/04-29/04: leefweek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.