Givers

Zondag 11 september

Het scoutsjaar is weer begonnen! Vandaag nemen de goudzoekers, alcoholiekers en vampieren het tegen elkaar op in een race voor wat ze het liefst van al willen op deze wereld!

Zondag 18 september

Zoals elk jaar halen we onze fiets boven en trekken we naar Brussel om te genieten van de autoloze zondag!

Zondag 2 oktober

Vandaag is het de eerste zondag van de maand dus jammer genoeg geen scouts.

Zondag 9 oktober

Eindelijk weten jullie wie jullie nieuwe leiding is! Maar kennen jullie elkaar en ons wel goed genoeg? Wie kent wie het beste? Dat gaan jullie vandaag te weten komen bij de Givers Q&A.

Zondag 16 oktober

Het is nog eens tijd om een klassiek dorpsspel te spelen in Wemmel. Voor een keer mogen jullie Wemmel helemaal onveilig maken!

Vrijdag 21 oktober – Zondag 23 oktober

Het is eindelijk scoutsweekend!! Zorg dat jullie goed uitgeslapen zijn want wij hebben van alles in petto. Verder info volgt nog.

Zaterdag 29 oktober

Als Givers mogen jullie alle leden doen verschieten tijdens de fakkeltocht. Kom verkleed en haal jullie verschiet skills maar boven.