Bestaand lid

De bestaande leden moeten ook ingeschreven worden via het volgende inschrijvingsformulier. Niet ingevuld is niet ingeschreven!

De eerst activiteit zal plaatsvinden op 15 september 2019. Hierbij worden alle takken verwacht van 14u tot 17u aan onze lokalen. De volgende vergadering is op zondag 22 september 2019. Dit is autoloze zondag. Er worden voor de jongste groepen namelijk de kapoenen, kawellen en pioniers allerlei activeiten georganiseerd in Wemmel. De jonggivers en givers zullen met de fiets naar Brussel gaan. Wij spreken af om 14 u aan de lokalen van de scouts en om 17u mag u hier uw kind(eren) terug komen ophalen . Jonggivers en givers worden verwacht met de fiets en al om 13u!

Het lidgeld voor één lid voor één jaar bedraagt 42 euro.
Ons rekeningnummer is BE58 4362 1333 4179

Inschrijvingsformulier

• Mogen wij u vragen al uw gegevens nog eens te controleren op eventuele schrijf- en typfouten?

Verification