Jonggivers

Zondag 5 februari

Geen vergadering.

Zondag 12 februari  

Het wordt tijd dat we Wemmel eens onveilig gaan maken met de jonggivers. Tijdens het dorpsspel gaan jullie alle hoeken van Wemmel ontdekken.

Zaterdag 18 februari  

Opgelet vandaag is het op zaterdag scouts in plaats van op zondag want we gaan een groot hide and seek spel spelen in de Ikea. Kom allemaal om 14u naar de Ikea in Anderlecht. De vergadering zal ook daar om 17u gedaan zijn. Opgelet, komt NIET in uniform!

Zondag 26 februari

Deze zondag gaan we met heel de scouts gaan schaatsen. Afspraak van 14u-17u aan de schaatsbaan in Liedekerke (Sportlaan 1, 1770 Liedekerke). Vergeet jullie handschoenen niet want deze zijn verplicht.

Zaterdag 4 maart  

Onze geweldig spaghettiavond gaan eindelijk terug doorgaan. Jullie zijn allemaal welkom vanaf 17u. Opgelet want dit jaar gaat het door in de Zijp.  

Zondag 12 maart   

Aangezien jullie superhard gewerkt hebben en genoeg centen hebben om iets leuk te doen gaan we een leuke surprise vergadering doen verder info volgt nog via de snapchat groep.

Zaterdag 18 maart – Zondag 19 maart

Deze vergadering doen we een 24u vergadering. De vergadering start zaterdag 18/03 om 17u en zal zondag 19/03 om 17u gedaan zijn. Jullie zullen dus overnachten op de scouts. Vergeet dus geen matje en slaapzak mee te nemen.

Zondag 26 maart Hopelijk zijn jullie allemaal uitgerust van de 24u vergadering want vandaag staat het jachtseizoen op de agenda. Welke groep kan het langste uit de handen van de leiding blijven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.