Jonggivers

Zaterdag 2 december 

Om toch een beetje te ontspannen tijdens de examens nodigen we jullie graag uit voor een gezellig kampvuurtje en wat spelletjes! Wie zal er deze keer Casper het beste uitbeelden bij Time’s Up? We spreken af van 19u30-22u aan de lokalen!

Vrijdag 8 december

Deze zondag is het jammer genoeg geen scouts ☹. Maarrr, zoals jullie weten is het binnenkort Kerstmis. Daarom starten we deze feestdagen met een kerstmarkt! Kom zeker langs op de kerstmarkt van Wemmel op 8 december vanaf 15u30 aan het Gemeentehuis!!

Zaterdag 16 december

Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Vandaag zijn jullie allemaal kerstman! Breng een klein cadeautje (max. €5) mee om samen het einde van jullie examens te vieren! We spreken af van 19u30-22u aan de lokalen!

Zondag 24 december 

Vandaag is het kerstavond! Geen scouts, maar wel veel eten en cadeautjes :))

Zondag 31 december 

‘t Is oudjaar. Vandaag zal het wederom geen scouts zijn. We wensen alle jonggivers een prettig 2024 en hopen jullie snel volgende week te zien voor de eerste vergadering van het nieuwe jaar!

Zondag 7 januari

Jammer pamper, het is de eerste zondag van de maand dus jullie mogen vandaag voor één keertje gewoon op jullie gemak thuis zitten! Maar we zien jullie volgende week zeker terug!

Zondag 14 januari

Van een naald tot een villa, of van een fles sprite tot een Ferrari? Laat de innerlijke deur-tot-deur salesman in je naar boven komen. Vandaag met een originele twist! Van 14-17u aan de lokalen!

Zondag 21 januari 

Boys vs Girls! Vandaag testen we wie het sterkste geslacht is. We spreken af van 14-17 aan de lokalen. Vandaag zal er andere leiding staan, aangezien wij examens hebben.

Zondag 4 februari

Helaas pindakaas, geen vergadering. Eerste zondag van de maand! De leiding gaat ook even genieten van een broodnodige vakantie 😉

Zondag 11 februari

‘t Is bijna Valentijn, feestdag van de liefde! Niets beter van deze periode gebruik te maken om dikke winst te maken! We gaan chocolaatjes en snoepjes verkopen. Kom allemaal af, want hoe meer winst we maken, hoe plezanter onze activiteiten later in het jaar!

Zondag 18 februari

Io vivat, Io vivat, nostrorum sanitas!!! Bereid jullie allen voor op de allereerste Jonggiver-water-cantus. Kom met volle borst meezingen aan de lokalen van 14-17u.

Zondag 25 februari

Nooit te vroeg om jullie skills voor kamp te testen. Niet alleen worden de meesten onder jullie getotemiseerd dit jaar, maar jullie zijn ook allemaal de oudste op kamp, wat wil zeggen dat jullie geen hulp meer kunnen vragen aan anderen. Van strakke sjorringen tot een machtig vuur maken, we gaan het hele gamma af. En wie weet, als het jullie lukt om een vuurke te maken, dat we er nadien croques’kes op kunnen maken! Afspraak van 14u tot 17u aan de lokalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.