Jonggivers

Zondag 4 november

Jammer genoeg is er vandaag geen scouts, maar geen zorgen, volgende week zijn we er weer met een super leuk activiteit!!! Zondag 11 november
BOSSPEL?! Jazeker jullie hebben het goed gezien, vandaag trekken we het bos in voor een tof spel. Het spel is dan wel nog een verassing, maar hopelijk zien we jullie om 14u aan de lokalen. Om 17u zijn we daar dan weer terug.

Zondag 18 november

Hopelijk hebben jullie wat kennis van Brussel, want jullie spelen het allercoolste metrospel! We verwachten jullie om 14u aan Koning Boudewijn metrohalte. (zie foto) Als je een MIVB-abonoment of kaart hebt, breng die dan zeker meer, en breng ook zeker een centje mee! We zullen terug zijn om 17u aan de lokalen.

Zondag 25 november

Knutselen is niet voor iedereen, maar als ik zeg dat het plezant wordt en dat we er misschien een centje aan verdienen, dan lijkt dat allemaal veel leuker. Vandaag gaan we iets mooi knutselen dat de givers dan zullen verkopen op de kerstmarkt. Hier zal verder nog info worden gegeven over wat jullie moeten meenemen. Wij zien jullie van 14u tot 17u aan de lokalen.

Zondag 2 december

Vandaag is de ideale dag om wat lekker snoep te verkopen! We trekken de straten van Wemmel in om wat centjes te verdienen. Hoe meer centjes, hoe leukere activiteiten we kunnen plannen na de kerstvakantie. (denk aan lasershooting, bowlen of iets leuks dat jullie op Facebook of Instagram hebben gezien) We verwachten jullie dus om 14u aan de lokalen en jullie mogen opgehaald worden om 17u.

Zondag 9 december

Door de examens willen we jullie wat laten studeren om die hele goede punten te kunnen behalen! Daarom organiseren we niets vandaag, maar wees niet getreurd, volgende week staat er een topactiviteit gepland.
Wij wensen jullie enorm veel succes, maak ons maar fier :p

Zondag 16 december

Voor die dat klaar zijn met de examens of er even tussenuit willen hebben wij goed nieuws. We gaan met heel de scouts gaan schaatsen!!! Breng zeker jullie handschoenen mee, een dikke kousen en een dikke pull. Praktische info zal via mail worden doorgestuurd, dus hou die zeker maar in het oog!

Zaterdag 22 december

Het is bijna kerst en dat vieren we met cadeautjes! Breng allemaal een verpakt cadeautje van 5-7 euro die voor jongens en voor meisjes kunnen zijn. We vieren dan gezellig in onze lelijke kersttruien met een beetje Kidibul. Wij verwachten jullie van 18u-20u aan de lokalen.
Hierna kunnen we wat genieten van het kerstmarktje van de Givers!