Jonggivers

3 November
Het is spijtig genoeg deze zondag geen scoutsvergadering, aangezien het de eerste zondag van de maand is!
We zien jullie volgende week

10 november
Stel je even voor dat je identiteit is gestolen… Daarom spelen we vandaag een echte IDENTITEITSCRISIS! Meer info over het spel horen jullie dan! See you aan de lokalen van 14u tot 17u!

17 november
We’re going back tot the 60’s, toen niemand van ons al geboren was… Flower Power in the house! Kom allemaal naar de lokalen van 14u tot 17u en breng jullie muzikale spirit mee.

24 november
Vandaag zijn jullie lid van de echte maffia!
Jullie doel is om zoveel mogelijk drugs te smokkelen!!
Wie weet schuilt er een echte drugsbaron in jullie!
Afspraak zoals gewoonlijk aan de lokalen van 14 tot 17u

1 december
Deze zondag spijtig geen scouts #sad #watmoetiknudoenmetmijnleven
Tot volgende week kiddo’s!

6 december
Vanavond gaan we even ontspannen en geraken we af van al die examenstress! Hoe goed kan jij inschatten? Hopelijk goed genoeg, want it’s time voor Russian Roulette! Als je al die wiskundeoefeningen, Latijnse woordjes of Franse teksten beu bent, is er maar 1 adres: Zalighedenlaan 26 van 20u tot 22u

13 december
Door al dat blokken is het nu tijd om een keer een frisse neus boven te halen. Doe jullie stevige stapschoenen aan, breng jullie oriëntatiegevoel maar mee want oh yeah, het is tijd voor een old school dropping! We verwachten jullie allemaal aan de lokalen van 20u tot 22u! See you then!

21 december
Bijna Kerstmis! Dit jaar is er een kerstmarkt waar ook jullie ouders, vrienden, kortom iedereen naartoe mag komen! Kom zeker langs voor de gezellige sfeer, een lekkere chocomelk en hapjes om te eten, we zien jullie daar!