Jonggivers

Zondag 20 januari

Vandaag gaan we eens naar de film. Aangezien jullie leiding het heel moeilijk heeft met de examens, pakken we het rustig aan deze zondag. We zien jullie van 14u30 tot 17u30 aan Barcode (het jeugdhuis van Wemmel) aan de KVK Wemmel!

Zondag 3 februari

Sorry jonggivers, maar het is de eerste zondag van de maand, jullie weten wat dit betekent 🙁 We zien jullie volgende week wel!

Zondag 10 februari

Na de heel moeilijke examenperiode heeft de leiding toch wel wat ontspanning nodig. We dachten daarom een pizza te maken, maar niet zomaar een pizza, wij gaan er gekke en creatieve maken! Denk maar al eens goed na, want er komt zeker een wedstijdje te pas! We zien jullie van 14 tot 17 uur aan de lokalen met de mooiste schorten en lekkerste toppings! PS: een zoete pizza mag ook!

Zaterdag 16 februari

Zoals elk jaar de langverwachte spaghettiavond! Kom vanaf 17 uur smullen aan de lokalen. Wij hopen jullie allemaal te zien en genieten van het lekker eten!

Zondag 24 februari

Omdat spijbelen voor het klimaat heel leuk kan zijn, denken we dat jullie het grote klimaatspel ook wel leuk gaan vinden. Hou je klaar voor een hele leerrijke en toffe namiddag. We zien jullie om 14 uur aan de lokalen en om 17 uur mogen jullie naar huis.

Zondag 3 maart

Jammer genoeg is het geen vergadering vandaag, maar geniet van jullie vakantie!

Zondag 10 maart

We gaan de vakantie goed afsluiten met REUZE
gezelschapspellen! Heb je geen idee we bedoelen? Dan raad ik je aan om gewoon van 14 tot 17 uur naar de lokalen te komen!

Zondag 17 maart

Als we een leuke activiteit willen doen dat wat centjes kosten, moeten we zeker nog wat bijverdienen! Vandaag gaan we nog meer geld verdienen dan de vorige keer! Van 14 tot 17 uur aan de lokalen.

Zondag 24 maart

Omdat het metrospel zo leuk was, willen we vandaag een stadsspel spelen in ons mooi hoofdstadje Brussel! We verwachten jullie aan de metrohalte Boudewijn (oranje gebouw waar we de vorige keer stonden) om 13 uur! Pak zeker je Mobib abonnement mee of een centje voor een metroticket en we gaan weer eens Brusselse wafels smullen, dus pak zeker wat geld mee daarvoor! Wij zullen terug zijn om 17 uur aan METROHALTE Boudewijn! (Niet lokalen)

Zondag 31 maart

Vandaag is de dag dat wij ons geld gaan verspillen. Jullie hebben hard gewerkt om heel veel centjes te verdienen en hiermee gaan wij een leuke activiteit mee doen. Dit hangt nu wel af van hoeveel we hebben binnengehaald, hoe meer, hoe beter! Er volgt nog verdere info via mail hierover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *