Jonggivers

Zondag 13 september
Hier zijn we weeeeeer!! Hopelijk hebben jullie ons allemaal extreem hard gemist, want dat hebben wij zeker gedaan… We vliegen er terug in en houden het niet proper, wees voorbereid om 3x in bad te moeten gaan na de vergadering, want het vuil zal er niet af geraken muahaha! Jullie worden in jullie vuile kleren verwacht aan de lokalen tussen 14-17u!

Zondag 20 september
Vandaag is het autoloze zondag en gaan we niet zoals gewoonlijk Brussel onveilig maken, maar wel Wemmel en omstreken. Zorg dat je fiets in orde is (banden, fietsbel, reflectoren…) en vergeet je fietshelm niet mee te nemen! See you guys @scoutslokalen tussen 14-17u xxx

Zondag 27 september
Het is vandaag… OVERGANG! We verwachten jullie aan de lokalen tussen 14-17u, wegens de regels omtrent corona. De leiding heeft een groot spel in elkaar gestoken en vandaag kom je ook te weten wie je leiding wordt voor het komende jaar! We gaan jullie missen jonggivers 🙁 Jéremy, Marthe & Nico XXX

Zondag 4 oktober
Vandaag is het de eerste zondag van de maand en jammer genoeg dus scouts. Spaar jullie energie maar voor volgende week!

Zondag 11 oktober
Vandaag gaan we jullie talenten op de proef stellen. hebben jullie goede oriëntatie, goede onderhandel skills en goede kookskills? kom zeker naar de lokalen zondag van 14 tot 17 om jullie te bewijzen.

Vrijdag 16 – zondag 18 oktober

Scoutsweekend!!! Verdere info volgt nog maar zie al vast dat jullie goed uitgerust zijn.

Zaterdag 24 oktober
Jullie worden om 19u verwacht aan de lokalen. Vergeet jullie niet eng te kleden want het is fakkeltocht. Tot 22h mogen jullie de jonge takken laten verschieten. Daarna zal er warme chocomelk en cake op de scouts zijn.

Zaterdag 31 oktober
Het is Halloween! Vandaag gaan we een enge Halloween film kijken. Jullie worden van 20u-22u verwacht.