Jonggivers

Zondag 6 februari

Geen vergadering (eerste zondag van de maand)

Zondag 13 februari

Are you the one? Dat is een vraag die je deze vergadering vaak gaat stellen. Morgen is het namelijk Valentijn en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Cupido heeft een tragisch ongeval meegemaakt en kan morgen zijn pijlen niet afschieten. Vandaag nemen we zijn werk over en gaan we zelf op zoek naar de perfecte combinaties binnen de groep. Hopelijk voel je de vlinders in je buik al, want die kunnen je bij dit spel zeker helpen!

Zaterdag 19 februari

Geen vergadering ;( maar wel het beste evenement van het jaar! Kom allemaal zeker af voor heerlijke spaghetti te eten bij de beste scouts van de buurt

Zondag 27 februari

Vergadering met Chiro. Vandaag afspraak aan de lokalen van 14 tot 17 voor een verrassing! Hier een vage beschrijving: we gaan iets doen, met veel leeftijdsgenoten dat ook in uniform zijn, in Wemmel. Kan jij het raden?

Zondag 6 maart

Geen vergadering (eerste zondag van de maand)

Zaterdag 13 maart

Dat wij goeie leiding zijn is al geweten. Met geld omgaan ligt ons minder goed. Daarom zitten we al een paar tientallen euro in het rood met ons jaarlijks scouts budget. Daarom gaan we deze vergadering confituur en choco maken om onze kas te spijzen. Afspraak van 14-17

Zaterdag 20 maart

Om een kas te spijzen dient men een product te produceren, deze klus is reeds geklaard op vorige spetterende vergadering. Nu dient men deze te verkopen. Dit gebeurt op deze spetterende vergadering. Haal jullie beste verkoopskills naar boven en start het begin van onze jonggivers rijkdom. Afspraak van 14-17

Zaterdag 27 maart

Battle of Wemmel! Vandaag gaan jullie op tegen elkaar om zoveel mogelijk gebied te claimen in Wemmel a la RISK. Afspraak aan de lokalen om 14 uur en we verzamelen terug om 17u.