Jonggivers

Zondag 4 september

Geen vergadering

Zondag 11 september

Jong givers wij gaan vandaag een spel spelen dat we spijtig genoeg niet op kamp konden doen. Afspraak om 14u aan de lokalen

Zondag 18 september

Autoloze zondag. Vergeet jullie fiets niet!!

Zondag 25 september

Het is overgang, afspraak om 10u aan de 3 Fonteinen in Vilvoorde

Zondag 2 oktober

Eerste zondag van de maand betekent jammer genoeg geen scouts. Jullie zullen nog een weekje moeten wachten voor de eerste vergadering met jullie nieuwe leiding!

Zondag 9 oktober

De eerste vergadering met jullie nieuwe leiding! Deze vergadering zullen we gebruiken om elkaar van binnen en van buiten te leren kennen! Wat er op het programma staat, zullen jullie op dat moment te weten komen J

Zondag 16 oktober

Wie is wie en wie is de moordenaar? Dat zoeken we uit in een gigantisch dorpsspel! Hopelijk zijn er goede detectives in de groep, want ze zullen nodig zijn!

Vrijdag 21 oktober – Zondag 23 oktober

Het is al weer zo ver! We vertrekken op scoutsweekend! Meer informatie ontvangen jullie via mail

Zaterdag 29 oktober

Vanavond trekken we het bos in met de fakkels voor onze jaarlijkse fakkeltocht. Kom verkleed en maak kans om een prijs te winnen! Neem een centje mee voor onze heerlijke chocomelk en snackjes!