Nieuw lid

Ben je van 2012 of ben je ouder en zou je je graag aansluiten bij Scouts Wemmel? Dan ben je hier aan het juiste adres! Nieuwe leden kunnen zich inschrijven  aan de hand van een inschrijvingsformulier.
Het ingevulde inschrijvingsformulier  is slechts een voorlopige inschrijving.

Uw kind is pas officieel ingeschreven wanneer het lidgeld gestort is. Nieuwe leden mogen WEL eerst 2 keer proberen bij de scouts om te kijken of scouts iets voor hen is. Na die 2 keer zal het lidgeld betaald moeten worden. Ookal komt uw kind eerst 2 keer proberen, toch is het belangrijk dat u dit inschrijvingsformulier invult. Zo weten wij namelijk  wie te contacteren.

De eerst activiteit zal plaatsvinden op 16 september 2018. Dit is auteloze zondag. Er worden voor de jongste groepen namelijk de kapoenen, kawellen en pioniers allerlei activeiten georganiseerd in Wemmel. De jonggivers en givers zullen met de fiets naar Brussel gaan. Wij spreken af om 14 u aan de lokalen van de scouts en om 17u mag u hier uw kind(eren) terug komen ophalen . Jonggivers en givers worden verwacht met de fiets en al om 13u! Het adres is Zalighedenlaan 26, 1780 Wemmel.  Van zodra het inschrijvingsformulier is ingevuld zal het opgegeven e-mailadres in ons bestand komen. Zo zal u op de hoogte gehouden worden van de volgende activiteiten!

Het lidgeld voor één lid voor één jaar bedraagt 42 euro.
Ons rekeningnummer is BE58 4362 1333 4179

Klik hier om u in te schrijven!