Jonggivers

Zondag 5 november

Naar gewoonte is het eerste zondag van de maand geen scouts, maar we zien jullie volgende week graag terug!

Zondag 12 november

Vandaag werken jullie voor de grootste maffiafamilies. Het doel is om zoveel mogelijk drugs te proberen smokkelen, maar pas op voor de agenten die je drugs zo kunnen afnemen. Het belooft een ware clash van de clans te worden!
Al Capone verwacht jullie van 14h tot 17h aan de drugskoten aka de lokalen!

Zondag 19 november

Vandaag maken we pi-po-pannenkoeken, jippie ka yeah! Dat wordt smullen geblazen! Wij voorzien de ingrediënten, jullie moeten enkel jullie favoriete toppings meenemen, je goed humeur en een knorrende maag!
Kom die buikjes maar vullen aan onze nieuwe pannenkoekenbar in de lokalen van 14h tot 17h.

Zondag 26 november

Vandaag duiken we YouTube in en doen we mee aan al de challenges die het voorbije jaar de revue passeerden. Bereid je voor op een dagje lachen, gieren en brullen en daag elkaar uit.
We zijn online van 14h tot 17h in het nieuwe YouTubekwartier aan de lokalen.

Zondag 3 december

Vandaag worden jullie omgetoverd tot echte detectives en de lokalen tot een echte crime scene! Jullie moeten samen op zoek naar sporen als een echt CSI-team om dit op te lossen… Lukt het jullie om deze zaak op te lossen voor 17h?
De zaak gaat open van 14h tot 17h!

Zondag 10 december

Aangezien jullie examens hebben, gunnen we jullie de tijd om jullie er goed op voor te bereiden en ze gewoon te knallen. We geloven in jullie en steunen jullie in de examens! Een, twee, zeven, alles geven!
Er is dus geen vergadering deze week.

Zaterdag 16 december

Hohohooo, vanavond vieren we met ons allen Kerst op ons welbefaamd kerstfeestje. We weten dat jullie druk aan het studeren zijn, maar soms moet je even kunnen ontspannen en dat gaat deze zaterdag op de scouts. Iedereen brengt een cadeautje mee van ongeveer 5 euro dat leuk is voor zowel een jongen als een meisje!
Waar is dat feestje? Aan de lokalen van 20u tot 22u!

Zondag 24 December en Zondag 31 December

Deze zondagen zijn er vanzelfsprekend geen vergaderingen, want deze hoor je samen door te brengen met je familie! Geniet van de feestdagen en de welverdiende vakantie!

Daarnaast ook een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar vanwege jullie liefste leiding!  Geniet van de welverdiende vakantie en doe maar lekker gekke dingen! Wij gaan ons een maand terugtrekken in ons studeerhol en we zien jullie terug begin februari!

Peace out ✌