Jonggivers

Zondag 17 september

Het nieuwe scoutsjaar is begonnen en gaat weer van start met de autoloze zondag! Samen gaan we het Brusselse verkennen dus kom zeker allemaal met jullie fiets (of iets anders op rolletjes) naar de lokalen van 13u tot 17u.

Zondag 24 september

TADADADAAA het is weer zover, de misschien wel spannendste en coolste vergadering van het jaar is aangebroken. We spreken af om 9u aan het domein De Drie Fonteinen in Vilvoorde om te ontdekken wie jullie aller coolste  nieuwe leiding wordt 😉 Vergeet zeker geen lunchpakket, reserve kleren en schoenen, handdoek… Om 17u mogen jullie daar terug worden afgehaald.

Zaterdag 30 September

Vandaag is het feest want onze scouts bestaat 60 jaar! Maak je klaar voor de waarschijnlijk meest spectaculaire vergadering van het jaar en kom zeker met ons mee-feesten. Meer info vind je in het voorwoord en vergeet jullie ook zeker niet in te schrijven op onze site, tot dan!

Zondag 8 oktober

Deze zondag doen we aan een originele team-building en spelen we Highland Games van 14u tot 17u aan de lokalen. Maak jullie klaar voor de strijd en zet alvast jullie beste beentje voor!

Vrijdag-zaterdag-zondag 13-15 oktober

Het is tijd voor jullie tofste weekend van het jaar want ledenweekend is in aantocht!!!! Hou jullie vast want wij gaan terug naar het tijdperk van de oude Grieken. Wij spreken af om 18:30 op de parking van het politiekantoor.

Zondag 22 oktober

Vandaag worden jullie omgetoverd tot echte detectives want van 14u tot 17u worden de lokalen omgetoverd tot een echte crime scene! Jullie moeten samen op zoek naar sporen als een echt csi-team om dit op te lossen…

Zondag 29 oktober

Trek jullie aller-engste kostuum maar aan want Halloween is aangebroken! We hebben iets griezeligs leuk voor jullie in petto dus kom mee met ons griezelen aan onze lokalen van 20u tot 22u.

Groetjes van jullie keitoffe nieuwe leiding!