Jonggivers

Zondag 2 April: geen vergadering, eerste zondag van de maand

Zondag 9 April: We hebben dit jaar jullie techniekenskills al eens getest en ook jullie geheugen hebben we al een aantal keer getest met onze quizen! Vandaag is het tijd om eens te kijken of jullie ook wel goed in vorm zijn! We gaan verschillende sporten doen, maar op een speciale manier! Het enige dat we kunnen verklappen? BRENG RESERVEKLEDIJ MEE hehe!! Van 14u- 17u aan de lokalen.

Zondag 16 April: OH SO SIP, GEEN VERGADERING WANT JULLIE LEIDING IS OP WELVERDIEND LEIDINGSWEEKEND!

Zondag 23 April: Eindelijk is het zover, we gaan ons langverwacht bos/dorpsspel spelen! IEDEREEN PARAAT want voor dit spel moeten we met 8 zijn! Excuses zoals ‘het is voetbal op tv’ of ‘ik heb te veel huiswerk’ worden niet aanvaard en zullen dan ook een muntje kosten! Van 14u – 17u aan de lokalen.

Zaterdag 29 April: YES YES YES TIEN WINDJES IN EEN FLES, LENTEFEEST VANDAAG! Aangezien jullie totaal niet represent waren op het spaghettifestijn, verwachten we dat jullie allemaal komen smullen van onze heeeeeerlijke barbecue! ALLE LEDEN AANWEZIG OM 14U!!!

Zondag 7 Mei: We zien ze allemaal voorbij komen op facebook en wij willen ze ook eens proberen in het echt! Vandaag doen we challenges vergadering. Wat houdt dat in? We gaan zelf de ice-bucket challenge, de bottle flip, chubby bunny enzovoort proberen doen! Van 14u-17u aan de lokalen.

Vrijdag 12 Mei: Vandaag is het zeepkistenrace in Wemmel! Iedereen dat langskomt moet in perfect uniform zijn! Hopelijk zien we jullie daar!

Zondag 14 Mei: Het kamp komt dichterbij, dus wel willen jullie nog een laatste keer de nodige technieken bijbrengen! We hopen dat jullie massaal aanwezig zijn! Van 14u – 17u aan de loco’s. 

Zaterdag 20 Mei: Als laatste vergadering voor het grote kamp doen we nog een goeie DROPPING.  Iedereen dat thuis een fluovestje heeft mag dat meenemen, zoniet voorzien wij zelf wel fluovestjes! Allemaal paraat van 20-22u aan de lokalen.

Zondag 28 Mei: De examens zijn weer in aantocht en jullie leiding is al volop aan het blokken 🙁  We wensen jullie ook veel succes met jullie examens en we zien jullie terug op kamp!!! 😀 😀

Peace out,

Bedachtzame Arkal & Opgewekte Katta

 

1 reactie

  1. Astrid Vermeire

    ik kan komen naar de vergadering van 10 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>