Kawellen

Zondag 14 Januari

HAPPY NEW YEAR! Hopelijk zijn jullie weer helemaal klaar om er in dit nieuwe jaar in te vliegen. Omdat het buiten nog ijzig koud is, starten we met een leuke gezelschapsspellen vergadering! Neem allemaal jullie lievelingsspel mee (voorzie deze best van een naam !)  Hopelijk zien we elkaar allemaal terug van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

Zondag 21 januari

Lieve kinderen, vandaag moeten jullie jullie creatiefste en artistiekste kunsten naar boven halen! Jullie gaan namelijk met verf ware meesterwerken maken voor het scoutsmuseum! Doe dus zeker kleren aan die vuil mogen worden! Jullie worden aan de lokalen verwacht van 14u tot 17u.

 

Zondag 28 januari

Vandaag gaan we quizzen… Hopelijk hebben jullie goed opgelet op school en zitten jullie in het winnende team. Van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

Zondag 4 februari

Oooh… Eerste zondag van de maand… Spijtig genoeg geen scouts. *ween ween*

 

Zondag 11 februari

De Olympische winterspelen zijn begonnen en WIJ gaan ook meedoen!
Wees allemaal klaar om jullie in allerlei (winter)sporten te dompelen. Als jullie een gepaste ski-outfit of dergelijke hebben, mogen jullie deze zeker aandoen!!! Hopelijk zien we elkaar allemaal terug van 14u tot 17u aan de lokalen.

 

Zondag 18 februari

Vorige week hebben we al goed gesport, maar deze week doen we er een stapje bovenop. We gaan met heel de scouts SCHAATSEN!
Verdere info volgt nog…

 

Zondag 25 februari

Yoooo kawellen! Klaar om ingemaakt te worden? We gaan namelijk 1 tegen allen spelen! Als jullie durven, worden jullie aan de lokalen verwacht van 14u tot 17u.

 

Zondag 4 maart

Eerste zondag van de maand, dus geen vergadering! We zien jullie volgende week graag terug!

 

Zaterdag 10 maart

Vandaag is het spaghettifeest! Nodig al jullie vriendjes en familie uit om van de overheerlijke spaghetti made by de scouts te proeven, mjam mjam!

 

Zondag 18 maart

Vandaag is het aan de meisjes om te bewijzen dat zij sterker zijn dan de jongens OF zijn het de jongens die toch sterker zijn zoals ze zelf zo veel zeggen. Fysieke en mentale spelletjes zullen voor een en voor altijd duidelijkheid brengen… Jullie worden aan de lokalen verwacht van 14u tot 17u.

 

Zondag 25 maart

Vandaag mogen jullie jullie bewijzen in het ladderspel… Wie zal aan de top eindigen en met de glorie gaan lopen? Jullie worden aan de lokalen verwacht van 14u tot 17u.

 

Zondag 1 april

Het is Pasen, dus de paashaas is in het land! Vandaag gaan we m.a.w paaseieren zoeken!
Vergeet ook niet dat het 1 april is… Een of ander grapje zou eens uitgestoken kunnen worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *