Kawellen

Zondag 8 april

Beste vriendjes, vandaag gaan we een heel spannend spel spelen, namelijk: ESCAPE ROOM! Zijn jullie klaar om de race met de klok en de stress aan te gaan? Wie presteert het beste onder druk? We verwachten jullie van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 15 april

Liefste kawellen, vandaag is er jammer genoeg geen scouts omdat jullie voltallige leiding zich op leidingsweekend aan het opladen is om met jullie volgende weken nog meer plezier te beleven!

Zondag 22 april

Hopelijk straalt vandaag het mooi lentezonnetje, want vandaag gaan we allereerst een kleine, maar noodzakelijke lentekuis houden zodat we nadien met volle teugen kunnen genieten van een oververdiende BBQ. Neem allemaal zeker jullie eigen vleesje mee! Van 14u tot 17u aan de lokalen!

Zondag 29 april

Mmmm, hier kijken wij al lang naar uit, want wij gaan namelijk lekker gezellig samen ontbijten! Wij zorgen voor pannenkoeken, verloren brood, koffiekoeken,… Jullie moeten zeker niet vergeten jullie goed humeur mee te nemen!

Van 9u tot 11u aan de lokalen! Tot dan!

Zaterdag 6 mei

Vandaag is er geen vergadering , maar wees niet getreurd we zien elkaar volgende week weer terug !

Zaterdag 12 mei

Vriendjes, vanavond gaan we het samen gezellig maken: we gaan namelijk een film zien! Suggesties mogen jullie nog altijd geven… Hopelijk zien we jullie allemaal dan van 19u tot 21u aan de lokalen!

Zondag 20 mei

Vandaag is het helaas de laatste vergadering van dit scoutsjaar! We gaan dus een groot spel spelen waar jullie het kampthema van dit jaar zullen ontdekken! Zorg dus allemaal dat jullie van 14u tot 17u aan de lokalen zijn!